![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca maica-ta este geloasa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Incearca sa mergi la spovedanie si povesteste-i parintelui la care te spovedesti necazul tau. La 16 ani, problemele par fara iesire in mintea noastra. Nimic nu merita in lumea asta viata noastra, pentru ca numai una ai. Si eu tin minte, un an intreg am plans zi de zi pentru doua saptamani petrecute cu un baiat la varsta de 14, 15 ani. La fel, ma rugam la Dumnezeu sa ma ia la el, nu dormeam noptile, iar ziua la liceu aratam de parca as fi venit direct din ceva bar. La fel, fara liniste in casa. Sunt varste tare grele, sa nu simti ca esti singura in greutatile tale, fiecare trecem prin intamplari asemanatoare in unele momente ale vietii, dar, daca ai tu rabdare si daca-ti aduni puterea sa mergi la spovedanie, lucrurile se vor mai linisti.
Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Părerea mea este că plecați de la o prezumpție greșită: aceea că mama vă vrea răul. Ce-ar fi să vă gândiți că poate că nu vă vrea răul, că a făcut și face mult pentru dv. Poate că da, e un pic îngrijoarată că fiica pe care o consideră "fata ei" dă semne că vrea să iasă din cuib și poate că nu înțelege că, de fapt, chemarea ei nu este aceea de o ține închisă în cuib, ci aceea de a o învăța să zboare, de a-i arăta cum se deosebesc locurile bune de cele periculoase, de a o pregăti pentru ca să aibă și ea un cuib al ei. Mamele au și ele probleme de înțelegere a misiunii lor, ca și fiicele: asta nu înseamnă că aveți o mamă fundamental rea sau orientată împotriva dv.
În sfârșit, cred că e vremea să creșteți nu numai în cele sentimentale, ci și în credință. A crede nu înseamnă a crede că Dumnezeu există, nu înseamnă a crede într-un "Dumnezeu al filozofilor", ci în Dumnezeu cel Viu, care neîncetat este lângă noi. El este mâhnit când folosiți unele expresii ca "pe naiba !". Oare Sf Fecioară le-a folosit ? Oare ea trimetea mesaje pe hârtie (că nu erau SMS-uri atunci) cu textul "idioată mai e și maică-mea (Sf Ana)". V-o imaginați astfel ? Încercați să semănați cu ea cât mai mult.
| cursul vietii sinucidere |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
| Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
| Viata Dracilor | Sf.Asteapta | Generalitati | 45 | 31.07.2010 14:05:09 |
| cum e viata....... | simi | Generalitati | 7 | 08.07.2008 21:34:17 |
| viata monahala | irinarel | Generalitati | 11 | 20.03.2008 16:35:25 |
|
|