Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2011, 09:15:37
tinutza tinutza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc mult, Anna21, pt informatiile date!

Ma bucur ca ai intarit convingerea mea si a altor persoane cum ca laptele de la farmacii sau supermarket-uri este garbage (gunoi) ! Din pacate pt cine a folosit sau sunt nevoite sa il foloseasca...Am auzit ca in laptele ambalat (poate nu chiar la toate firmele, dar oricum e foarte riscant) s-au gasit urme de plumb, sau si de alte metale grele, daunatoare sanatatii, caci duc mai ales la slabirea intelectului, sau la alte boli gen Alzheimer. S-a dat la stiri cu ceva timp in urma ca si jucariile pt copii erau facute cu plumb, sau/si aluminiu, si s-a tras un semnal de alarma. Copilasii baga in gurita tot ce prind. Ba mai auzisem ca inclusiv tamplaria de aluminiu de la termopane ar dauna sanatatii, d`apoi ce intra in gurita...

Foarte interesat ce mi-ai spus cu experimentul psihologului japonez ! Pe asta n-o stiam... Auzisem alta chestie, nu mai stiu pe unde, ca daca o femeie gravida aude un joagar de taiat lemene, fierastrau, ceva asemanator ca sunet, e posibil sa i se declanseze un avort spontan intrucat subconstientul lor percepe acel sunet ca pe cel al unei feline, animal carnivor. Astfel se declanseaza starea de alarma, frica si de aici urmari nefaste asupra bebelusului. Acum nu stiu pe ce femei au facut ei experimentul asta, sau in ce zona a globului erau ei ca sa semene sunetul fierastraului cu cel al unei feline din zona lor. Ca daca citeste vreo viitoare mamica sa nu i se faca frica inutil, amintindu-si de ce a citit pe internet. La cate case de la tara nu se taie astfel lemnele si nu se mai intampla nimic cu nimeni (mama sau copil)... Dar in zona unde or fi constat ei lucrul asta, asa o fi fost...

Anna21, cand s-a intarcat singur copilul tau si 2 zile nu mai vroia nimic, dupa aceea ce i-a placut sa manance ? I-ai dat un lapte natural , probabil de vaca (e cel mai la indemana) si mai papa din cand in cand si lapte matern ? Sau a renuntat definitiv la cel matern ?

Sunt un pic curioasa de ce o fi renuntat la cel matern, nu cred ca se punea problema ca nu mai aveai, nu ? Poate oi fi fost racita si oi fi luat niste medicamente, sau ai mancat altceva decat de obicei, ori poate oi fost stresata, cine stie...o fi fost vre-un motiv, ca doar nu s-o fi intarcat degeaba copilul, ma gandesc...

Last edited by tinutza; 14.10.2011 at 10:33:59.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Si eu sunt copilul Lui ixlucian Intrebari utilizatori 1 31.10.2012 21:36:43
5 ORE PE ZI CU FAMILIA adrian010155 Generalitati 2 30.07.2008 16:50:22
5 ore pe zi cu familia Ionelaangel Generalitati 2 02.02.2007 17:59:09
Familia maria55 Generalitati 10 01.11.2006 17:09:42