Citat:
În prealabil postat de catalin2
Scotianule, ce nu ai inteles din mesajul meu:
"In niciun caz sa nu te mai obosesti sa raspunzi la mesaj, sa spui iar ironiile si conceptiile tale si sa incepi iar sa te bati in piept cata dragoste ai si altii nu au."
Poti intelege ca eu cel putin m-am plictisit de aroganta si aiurelile tale? Si din faptul ca ai inceput si sa jignesti arata intrun fel ca apostazia ingroasa si obrazul.
|
Cataline,Cataline,ti-am spus ca tragi cu ochiul,altfel,daca erai detasat,cum ai fi raspuns? :) Atat de previzibil,dar nu te poti abtine.Gresit raspuns ma Cataline,nu prea are treaba cu credinta ta,pe care nu ti-o cunosti.Hai sa ridic aroganta la cote insuportabile :) pt mandria ta,si nu numai.De cate ori ti-a spus Hristos sa ierti?Ce iti spune Scriptura sa faci cu cei ce te urasc/dusmanesc,etc? Nota 2 la catehism ortodox baiete.Tu aperi ceea ce nici macar nu traiesti.Pai hai sa-ti arat cum trebuia sa-mi raspunzi, daca chiar erai un traitor,ceea ce nu esti,pt ca mandria si patima disputei te coplesesc de fiecare data.Ia cu dedicatie ca poate,intr-un final,te prinzi de esenta problemei.
,, Scotiene,eu sunt o sluga netrebnica,un pacatos.Nu stiu eu ce spui tu,acelea sunt lucruri inalte,eu stiu doar de lucruri mici,smerite,si pana si acolo pacatuiesc da are mila Domnul de mine.Eu o sa ma rog pentru tine,te iert orice mi-ai fi spus,te binecuvantez si daca te pot ajuta,in bruma mea de pricepere duhovniceasca,daca consideri ca un pacatos ca mine poate si ceva bun,spune frate,si voi face mai mult decat mi-ai cerut pentru ca fie si asa va fi doar ce trebuie facut.Daca nu,eu nu pot sa ma ridic la aceste probleme inalte,eu sunt un mirean plin de pacate care ma lupt si eu cu despatimirea,sa ma ajute Cel de Sus.Cum sa-ti dau eu sfaturi,sau sa ma lupt cand nici pe diavolii mici nu i-am biruit inca?Vai de pacatele mele,nu ma duce frate-n ispita si perzanie pentru ca Satana,stii cum face?Gaseste o patima si apoi imi da cel mai atragator motiv sa mi-o aprind si spunea Sfanta Scriptura parca sa nu trezim poftele firii.Mergi cu Dumnezeu mai scotiene si cauta pe cineva mai luminat cu care sa te lupti,nu pe primul pacatos al lumii,care sunt eu”.
Da cum sa spui tu asa ceva,precum cei din Pateric,cand tu ai lupte mai nene de purtat,mai Conu Leonida.Ia mergi si intreaba-ti duhovnicul daca ce am scris mai sus este in spirit ortodox,filocalic,biblic,duhovnicesc.Pai nu si-au racit mai Cataline unii gura cu voi ca sa va invete sa nu stati de vorba cu stii tu cine?:) De ce nu poti sa te abtii,crezi ca dracu nu are conexiune la internet?:)Pai tu,daca nu erai mandru si patimas,ma lasai pe mine-n ratacirea mea,nu iti pierdeai clipe pretioase destinate mantuirii cu dispute inutile,pierdeai la impresia publica si orgoliu da castigai in fata lui Dumnezeu.Da ti-am spus ca ma iubesti si nu te poti abtine :)
Last edited by Scotland The Brave; 10.10.2011 at 23:27:44.
|