Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2011, 14:30:10
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,ory

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Ai mare dreptate, dobrin7m...
Eu, insa, ma gandesc asa : viata este diferita, oamenii sunt diferiti, situatiile pot fi diferite, sau daca sunt aceleasi, ele pot fi percepute in mod diferit. Nu gandim la fel, nici macar durerea nu o simtim in aceiasi masura, nu credem intr-un mod identic, si ca atare, nu reactionam la fel . Tocmai de aceea Dumnezeu a ingaduit sa fie maleabil, sa judece lucrurile si oamenii dupa specificul lor, dupa putinta fiecaruia, dupa experienta si motivul individual, ori social. Totul se manifesta in mod distinct, tocmai aceasta diversitate da vietii mai multe sensuri, iar noi nu le putem opri, si nici Lucrarea Lui Dumnezeu nu o putem intelege pe deplin ....

Doar COPII SUNT INGERI PAMANTENI !
ory,daca omul a fost si este nascut in pacat,cum pot unii oameni(copiii)sa fie ingeri?conform bibliei,ingerii sunt in ceruri iar omul nu-i inger.
din cele spuse de biblie,curvia si preacurvia sunt pacat iar de abstinenenta putem vorbi doar in dreptul sotilor.daca omul isi aduce alte circumstante pe care le vrea atenuante,nu-i problema mea sa le iau in considerare,fiecare afla la final ce a facut bine si ce nu.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Abstinenta sexuala. Cine si cum face? andreicosmovici Morala Crestina 2199 03.02.2024 11:48:13
Poate un crestin ma poate ajuta? andrei1994 Umanitare 6 16.10.2011 16:02:01
Am o problema. Poate ma puteti ajuta. ionut98 Intrebari utilizatori 6 03.08.2011 09:37:44
preotul calugar hirotonit poate deveni apoi preot mirean? ana1987 Calugarul 103 13.11.2009 22:13:10