![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
"Și aceasta este viața veșnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis."
(Ioan 17.3) |
|
|
|||
|
|||
|
Matei 5
39. Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviți celui rău; iar cui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt. 40. Celui ce voiește să se judece cu tine și să-ți ia haina, lasă-i și cămașa. 44. Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc, Ioan 13 12. După ce le-a spălat picioarele și Și-a luat hainele, S-a așezat iar la masă și le-a zis: Înțelegeți ce v-am făcut Eu? 13. Voi Mă numiți pe Mine: Învățătorul și Domnul, și bine ziceți, căci sunt. 14. Deci dacă Eu, Domnul și Învățătorul, v-am spălat vouă picioarele, și voi sunteți datori să ca să spălați picioarele unii altora; Ioan 4 25. I-a zis femeia: Știm că va veni Mesia care se cheamă Hristos; când va veni, Acela ne va vesti nouă toate. 26. Iisus i-a zis: Eu sunt, Cel ce vorbesc cu tine. |
|
|
||||
|
||||
|
1. De-as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, dar daca n''am iubire 1 facutu-m''am arama sunatoare si chimval zanganitor 2.
FA 2:4 2. Si de-as avea darul profetiei si de-as cunoaste toate tainele si toata stiinta si de-as avea credinta toata sa pot muta si muntii, dar daca n'am iubire, nimic nu sunt. Mt 17:20, Mt 21:21, Mc 11:23 3. Si toate averile mele de le-as imparti si trupul meu de mi l-as da sa-l arda, dar daca n'am iubire, nimic nu-mi foloseste. Mt 6:1-2 4. Iubirea rabda'ndelung; iubirea se daruie, ea nu invidiaza; ea nu se trufeste, nu se ingamfa; Pr 10:13 5. ea nu se poarta cu necuviinta, nu-si cauta pe ale sale, nu se intarata, nu tine'n seama raul, Za 8:17, Flp 2:4 6. nu se bucura de nedreptate, ci de adevar se bucura; Rm 12:9, 2Co 13:8 7. pe toate le sufera, pe toate le crede, pe toate le nadajduieste, pe toate le rabda; Pr 10:12, Sir 6:5, Rm 15:1, 1Co 9:12, 1Ptr 4:8 8. iubirea niciodata nu se trece. Fie ele profetiile: pieri-vor; fie ele limbile: inceta-vor; fie ea stiinta: pieri-va. 9. Ca'n parte cunoastem si'n parte profetim. Sir 24:28, Sir 42:21, Sir 43:32 10. Dar cand va veni ceea ce-i desavarsit, atunci ceea ce-i in parte se va desfiinta. Ps 16:15 11. Cand eram copil, vorbeam ca un copil, gandeam ca un copil, judecam ca un copil; dar cand am devenit barbat, le-am desfiintat pe cele ale copilului. 12. Caci acum vedem prin oglinda 3, ca'n ghicitura; dar atunci, fata catre fata. Acum cunosc in parte; atunci insa deplin voi cunoaste, asa cum si eu deplin sunt cunoscut. 1Co 8:2, 2Co 5:7, Iac 1:23 13. Si acum raman: credinta, nadejdea, iubirea, acestea trei 4; dar cea mai mare din ele este iubirea. 1Tes 1:3, 1In 4:16
|
|||
|
|||
|
Mat. 28,20
"Si iata, Eu cu voi sunt in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin." Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie, Doamne! |
|
|
|||
|
|||
|
''O inima smerita si infranata, Dumnezeu nu o va urgisi''
''Daca visele se nasc din multimea grijilor noastre, atunci prostia nebunului se cunoaste din multimea cuvintelor sale''
|
|||
|
|||
|
Cred Doamne, ajuta necredintei mele.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cred ca la asta se rezuma totul:
''Oricine voiește să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea și să-Mi urmeze Mie. Căci cine va voi să-și scape viața, o va pierde, iar cine își va pierde viața sa pentru Mine și pentru Evanghelie, acela o va mântui. Căci ce-i folosește omului să câștige lumea întreagă dacă-și pierde sufletul?'' |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce carte v-a marcat/placut? | sergiu | Generalitati | 289 | 05.06.2014 10:36:16 |
| Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... | laurastifter | Morala Crestina | 38 | 07.02.2012 20:29:22 |
| Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 17:55:07 |
| Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 23:33:22 |
|
|