Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.09.2011, 17:46:58
Adriana76 Adriana76 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.09.2011
Locație: Imparatia Domnului
Religia: Ortodox
Implicit Adriana3

Am intrat doar sa multumesc celor care mi-au scris, celor care m-au apreciat si pe care i-am apreciat. Nu voi incalca insa decizia admin de a ma exclude de pe spatiul sau virtual chiar daca nu cred ca i-am incalcat vreo regula.
Numai bine tuturor!
Vechi 20.09.2011, 19:21:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Parerea mea e ca aceasta banare a fost cam tardiva..
Dar ma rog, adminul face regulile.

"chiar daca nu cred ca i-am incalcat vreo regula.."

Asta a fost amuzanta.
Nu crezi ca nu stii care sunt alea sau crezi ca tu fiind o persoana credincioasa foarte si deci cu o conduita perfecta, regulile ar trebui sa fie conforme cu conduita ta?

Last edited by AlinB; 20.09.2011 at 19:39:57.
Vechi 20.09.2011, 20:01:57
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana76 Vezi mesajul
Am intrat doar sa multumesc celor care mi-au scris, celor care m-au apreciat si pe care i-am apreciat. Nu voi incalca insa decizia admin de a ma exclude de pe spatiul sau virtual chiar daca nu cred ca i-am incalcat vreo regula.
Numai bine tuturor!
Nici mie nu mi s-a parut ca ai fi incalcat vreo regula, ai fost lovita din toate partile si ai reactionat demn. Dar sa stii ca adminul a actionat la cerere, nu cred ca din proprie initiativa. Cineva a observat ca nu te frangi sub pietre si a folosit ... "stiletul". Toate cele bune iti doresc si Domnul fie cu tine, draga Adriana!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Vechi 20.09.2011, 20:18:33
valentin.viliga's Avatar
valentin.viliga valentin.viliga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2008
Locație: arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Nici mie nu mi s-a parut ca ai fi incalcat vreo regula, ai fost lovita din toate partile si ai reactionat demn. Dar sa stii ca adminul a actionat la cerere, nu cred ca din proprie initiativa. Cineva a observat ca nu te frangi sub pietre si a folosit ... "stiletul". Toate cele bune iti doresc si Domnul fie cu tine, draga Adriana!
pe admin nu l-a putut obliga nimeni sa o baneze pe adriana, decizia finala i-a apartinut lui
Vechi 20.09.2011, 20:41:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ca sa te lamuresc, lucrurile functioneaza cam asa: adminul nu are timp sa citeasca toate postarile de pe forum, utilizatorii raporteaza ceea ce li se pare nepotrivit cu profilul forumului si adminul decide daca are loc sau nu o incalcare a regulilor de bun simt, daca da, se procedeaza in prealabil si in functie de caz la avertismente, daca sunt ignorate se ajunge la banare.

Nimeni nu-l poate obliga sa baneze pe cineva fara sa merite lucrul asta dar mai poate trece cu vederea pana la un punct sau ii pot scapa anumite postari..
Vechi 20.09.2011, 21:08:34
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ca sa te lamuresc, lucrurile functioneaza cam asa: adminul nu are timp sa citeasca toate postarile de pe forum, utilizatorii raporteaza ceea ce li se pare nepotrivit cu profilul forumului si adminul decide daca are loc sau nu o incalcare a regulilor de bun simt, daca da, se procedeaza in prealabil si in functie de caz la avertismente, daca sunt ignorate se ajunge la banare.

Nimeni nu-l poate obliga sa baneze pe cineva fara sa merite lucrul asta dar mai poate trece cu vederea pana la un punct sau ii pot scapa anumite postari..
Am inteles, multumesc AlinB. Dar, apropo, cine scria cu degetul pe nisip ...? Iertare.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Vechi 20.09.2011, 22:29:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Am inteles, multumesc AlinB. Dar, apropo, cine scria cu degetul pe nisip ...? Iertare.
Mai usor cu imaginatia salbatica, nimeni aici nu omoram oamenii cu pietre, dar daca nu e loc de dialog civilizat sau cineva vorbeste doar ca sa se auda pe sine chiar nu cred ca trebuie sa suportam toata cazurile care in mod evident nu-si vor gasi aici vindecarea..
Vechi 20.09.2011, 23:37:01
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Adriana, iti doresc succes in tot ceea ce ti-ai propus, ai ganduri frumoase, chiar daca unele-s utopice (ma refer la sacerdotiul femeilor in BO :P Topic-ul acesta facea rating prea mare , datorita istetimii tale, care intretineai discutiile. Ii spuneam domnului Man Teo ca forumul este ca un front care te caleste si chiar daca-l parasesti , nu e o infrangere, caci exista infrangeri care nu coboara, ci inalta. Domnul sa fie cu tine!
Vechi 20.09.2011, 23:50:43
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Adriana, iti doresc succes in tot ceea ce ti-ai propus, ai ganduri frumoase, chiar daca unele-s utopice (ma refer la sacerdotiul femeilor in BO :P Topic-ul acesta facea rating prea mare , datorita istetimii tale, care intretineai discutiile. Ii spuneam domnului Man Teo ca forumul este ca un front care te caleste si chiar daca-l parasesti , nu e o infrangere, caci exista infrangeri care nu coboara, ci inalta. Domnul sa fie cu tine!
Poate ca pe moment unele afirmatii ale tale m-au deranjat, in special cea referitoare la Sfintii Parinti, probabil au venit pe fondul polemicilor, insa am toata admiratia pentru abnegatia ta pentru studiul biblic , pentru intoarcerea pe toate fetele a fiecarui cuvant si puneri in context. Numai bine!

Last edited by ioanna; 20.09.2011 at 23:59:01.
Vechi 20.09.2011, 21:09:29
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana76 Vezi mesajul
Numai bine tuturor!

Adriana draga, suflet nelinistit si zbuciumat si cautator - Hristos sa fie cu tine pe drumul intrebarilor tale de la Ierusalimul mintii catre Emaus-ul inimii si nu uita ca nu cunoasterea teoretica cu lux de detalii limpezeste taina, ci TAINA limpezeste cunoasterea.

Hristos si Maica Domnului si toti sfintii cu tine!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38