![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am intrat doar sa multumesc celor care mi-au scris, celor care m-au apreciat si pe care i-am apreciat. Nu voi incalca insa decizia admin de a ma exclude de pe spatiul sau virtual chiar daca nu cred ca i-am incalcat vreo regula.
Numai bine tuturor! |
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea e ca aceasta banare a fost cam tardiva..
Dar ma rog, adminul face regulile. "chiar daca nu cred ca i-am incalcat vreo regula.." Asta a fost amuzanta. Nu crezi ca nu stii care sunt alea sau crezi ca tu fiind o persoana credincioasa foarte si deci cu o conduita perfecta, regulile ar trebui sa fie conforme cu conduita ta? Last edited by AlinB; 20.09.2011 at 19:39:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni nu-l poate obliga sa baneze pe cineva fara sa merite lucrul asta dar mai poate trece cu vederea pana la un punct sau ii pot scapa anumite postari.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai usor cu imaginatia salbatica, nimeni aici nu omoram oamenii cu pietre, dar daca nu e loc de dialog civilizat sau cineva vorbeste doar ca sa se auda pe sine chiar nu cred ca trebuie sa suportam toata cazurile care in mod evident nu-si vor gasi aici vindecarea..
|
|
||||
|
||||
![]()
Adriana, iti doresc succes in tot ceea ce ti-ai propus, ai ganduri frumoase, chiar daca unele-s utopice (ma refer la sacerdotiul femeilor in BO :P Topic-ul acesta facea rating prea mare , datorita istetimii tale, care intretineai discutiile. Ii spuneam domnului Man Teo ca forumul este ca un front care te caleste si chiar daca-l parasesti , nu e o infrangere, caci exista infrangeri care nu coboara, ci inalta. Domnul sa fie cu tine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 20.09.2011 at 23:59:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adriana draga, suflet nelinistit si zbuciumat si cautator - Hristos sa fie cu tine pe drumul intrebarilor tale de la Ierusalimul mintii catre Emaus-ul inimii si nu uita ca nu cunoasterea teoretica cu lux de detalii limpezeste taina, ci TAINA limpezeste cunoasterea. Hristos si Maica Domnului si toti sfintii cu tine! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|