![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Mama mea în vârstă de 86 de ani este acum în spital la chirurgie. Când am adus-o la urgență nu s-au purtat prea frumos dar vă pot spune cu mâna pe inimă că personalul se poartă exemplar, e curățenie, nu mi s-a spus să plătesc nici anestezicul, nici să cumpăr medicamente. Asistentei am vrut să-i dau ceva și aproape s-a supărat. Azi voi vorbi cu medicul. Nu-i voi da nimic dar nici nu cred că vrea de la o bătrână oarbă cu o pensie de mizerie.
De multe ori am impresia că în mod deliberat se împroașcă cu noroi în tot și în toate. Dai șpagă atunci când vrei să obții niște lucruri necuvenite nu când ești cu adevărat bolnav. Dacă te-ai pensionat medical și ai cumpărat o boală pentru a avea pensie și stai în spital pentru acte medicale da, dă șpagă că ești la fel de murdărit ca și cel care ia șpagă. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea - necesitate sau dorinta? | alecsandra_ldc | Intrebari utilizatori | 28 | 19.02.2013 22:36:53 |
spaga in spitale :obicei "crestinesc" | roxanapopa70 | Reguli generale de utilizare a forumului | 88 | 02.04.2012 23:25:10 |
greseala sau necesitate? | newlifeinyou | Generalitati | 11 | 08.08.2011 05:15:16 |
Botezul in caz de necesitate | Mihnea Dragomir | Botezul | 39 | 09.06.2011 15:44:12 |
Economia romaneasca | atanasia | Generalitati | 3 | 18.11.2008 07:10:47 |
|