![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred că este vorba chiar de mai mult decât atâta. Și asta pentru că, cel puțin băiețașii aștia de aici de pe forum, au început să înțeleagă erorile pe care le debitează, și care le-au fost băgate în cap la sectă.
Cred că adevărata motivație deci nu s-ar limita la neînțelegerea lor, ci la reaua voință care îi caracterizează și la faptul că au sufletele vândute. Propriu-zis renunțarea la doctrinele false ale adventismului, la propagarea lor pe forumuri ortodoxe (la catolici nu se duc; catolicii îi zboară din două mișcări de pe forumurile lor, acolo nu ar apuca nici câteva ceasuri să rămână înregistrați !!) și în general în public, s-ar putea să îi coste destul de mult. Să nu uităm ce metode pecuniare au folosit, și poate încă mai folosesc, sectarii pentru atragerea de adepți și prozeliți la sectele lor. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|