Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2011, 14:03:00
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

impresionant.... si eu am suferit mult din dragoste...... dupa un an jumatate ma doare mult mai tare ca la inceput..... si ce e mai rau e ca inca ma iubeste...... sper sa va impacati.... roaga-te mult, sa te lumineze si sa-ti aline durerea..... daca El o sa vrea sa va impacati, asa o sa fie..... Doamne ajuta!!!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 14:43:46
florinna01
Guest

Question

Daca e o scrisoare intima de ce nu i-ai trimis-o pe email,n-am inteles nimic.Poate ne elucidezi totusi ca sa ne fie si noua de folos<<< daca tot ai postat-o aici....>>>
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 15:20:55
dumitrucelmare2000 dumitrucelmare2000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit Nu eu sunt autorul

Nu eu sunt autorul acestei scrisori. Poate nu ar fi trebuit sa se intituleze asa. Am preferat sa o redau asa cum am gasit-o scrisa.Aceasta scisoare este scrisa de o fata al carui iubit nu mai este printre noi. S-au iubit mult si iubirea lor a fost ceva curat, ceva frumos ce nu poate fi descris in cuvinte.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 15:27:04
korinna korinna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.06.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Doamne... e superba scrisoarea asta! :)
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 20:25:08
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

"Nu te întrista cand te gandești la mine. Aici e tare frumos.
De cum am ajuns, m-au întampinat bunicul și bunica și m-au plimbat prinprejur,însă e nevoie de mult timp să pot vedea totul.

Inchipuieste-ti ca l-am intalnit pe insusi Domnul Iisus și-am stat de vorbă amandoi, de parcă aș fi fost cine știe ce persoană importantă.
Atunci I-am spus că aș dori să-ți scriu, ca să-mi iau rămas bun și să-ți mai povestesc cate ceva. Ei, bine, știi, Dumnezeu mi-a adus niște hartie
și mi-a dat propriul Lui stilou, ca să-ți scriu.Sa stii ca nimeni afară de tine nu poate citi ce-am scris.Pentru toți ceilalți nu e decat o coală albă de hartie.
As vrea sa inchei spunandu-ti, ca si iertarea este o taina, iar daca vei suferi, este pentru ca asa trebuia sa se intample, dar tu trebuie sa ierti si sa inveti din experinta ta. Domnul iti va da vindecare si de atunci vei sti ce sa faci. Iarta draga mea, pe toti cei care iti vor gresi, au rolul lor. Iarta-te si pe tine, accepta-te asa cum esti si ai grija de tine! Daca te vei casatori, atunci sa fie din dragoste pentru ca asa i-ai cerut Lui Dumnezeu si asa ne-am dorit amandoi!
Acum trebuie sa-i inapoiez stiloul lui Dumnezeu.Are nevoie de el să mai scrie niște nume în Cartea Vieții "

Acest pasaj este copiat dintr-un alt material care circula in lb engleza acum cativa ani(pe email)si se intitula "scrisoare catre mama"-scrisa de o mama indurerata,al carui fiu a murit de cancer la varsta de numai 9 ani!!!!!

Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 20:36:21
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de korinna Vezi mesajul
Doamne... e superba scrisoarea asta! :)
Ce anume e superb in moartea unui om? Ce anume e superb in despartirea brutala a doi oameni care se iubesc? Ce anume e superb intr-un zeu care e nerabdator sa mai scrie niste nume in cartea mortii?
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 20:51:46
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Ce anume e superb in moartea unui om? Ce anume e superb in despartirea brutala a doi oameni care se iubesc? Ce anume e superb intr-un zeu care e nerabdator sa mai scrie niste nume in cartea mortii?
adica "cartea vietii"ai vrut sa spui :)

ce fel de intrebari sunt acestea?dramaturgia este superba,in sensul de comtemplare(gandeste-te la romane celebre).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 21:04:51
korinna korinna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.06.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Sunteti prea romantic/-a: "zeu nerabdator", "despartirea brutala a doi oameni care se iubesc", "cartea mortii"?.....
Reply With Quote
Vechi 05.09.2011, 15:46:02
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de korinna Vezi mesajul
Sunteti prea romantic/-a: "zeu nerabdator", "despartirea brutala a doi oameni care se iubesc", "cartea mortii"?.....
Mai degraba realist!
Reply With Quote
Vechi 16.09.2011, 23:42:49
florinna01
Guest

Implicit

ok,acum am inteles
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce sa fac pentru a ma impaca cu iubita??? hatryan Generalitati 58 16.04.2013 03:18:29
Scrisoare deschisă pentru predarea Religiei în școli laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 10 14.10.2012 02:42:05
Ce trebuie sa fac pentru a ma impaca cu persoana iubita? hatryan Rugaciuni 5 30.07.2011 22:35:05
O scrisoare!! Templier Knight Generalitati 4 23.01.2011 12:33:45
Scrisoare de la Dumnezeu pentru noi alexandra28again Generalitati 13 06.03.2009 21:47:47