![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adam a avut fii si fiice. Doar unul dintre fii a dus credinta adevarata inainte. Resul sunt minoritar in apropiere, ceilalti majoritar in coaste rataciti. La fel exista multe credinte. Doar una e trunchi si multe sunt rataciri. Atentie, nu am numit-o! Vishnu poate fi o cale spre Unicul Creator, dar poate fi si o ratacire mare in intuneric, dar nu e pentru cei ce vorbesc, limba ce o scriu. Aici e o tara declarata ortodox-crestina majoritar, sa nu se lepede nimeni de credinta data! Caci e data de sus, si e biserica veche! A nu crede intr-o putere ce misca lucrurile, din exterior, o putere nevazuta, e o mare orbire. Stiinta nu e universal valabila. Ea cauta si va tot cauta... nu poate pune punct Candva era atomul, acum e ceva mai mic si mai mic. Galaxii tot mai indepartate. Rataciri in ceruri...sau sub pamant... Cand oamenilor le e dat sa fie, mijlociti din cer pe pamant. Sa nu caute ce nu i s-a dat sa vada omului. Legea relativitatii nu era valabila la potop, cand apele erau sus. Totusi, care e conceptia ta despre aparitia vietii? De unde ai izvorul a ceea ce vrei sa sustii? Un copilas crescut in padurea exotica, de maimute, devine maimuta, si dupa 10 ani e greu sa mai devina, om. Credinta se transmite din parinti in copiii sau, se regaseste cand e pierduta. Biblia e o carte veche, din cuvantul cel mai vechi. Spune, oare e gresit prezentata acolo creatia? In primele 2 pagini? Ei, i-si au crucea lor. Last edited by Man Teo; 04.09.2011 at 02:37:17. Motiv: Prima data a fost (si) gaina si oul ei cu ea... |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imi doresc sa am casa mea! | cred_cu_adevarat | Generalitati | 127 | 04.09.2013 20:42:35 |
Casa protestanta | nicolae_nicolae | Biserici Protestante | 51 | 27.06.2010 19:39:55 |
O zi in casa de jale | Ioan_Ciobota | Generalitati | 12 | 30.04.2008 08:24:44 |
|