![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne fereste!!! Ti-am raspuns si la postarea ta legata de calugarie. Cred ca faptul ca ai o sora in Manastire te ajuta foarte mult si mai ales ca ai si fost acolo. Ai cu cine vorbi, si cu sora ta, si cu celelalte Maici si cu Parintele. Legat de frica ta. Poate vei vedea in viata multe lucruri si te vor impresiona. Daca nu esti suficient de puternica sa privesti sau sa auzi, nu privi si nu asculta. Banuiesc ca porti cruciulita. Celor rai le e cam frica de ea. Si de fiecare data cand ti-e frica, sa te rogi in gand. Ai grija de tine.
|
|||
|
|||
|
Am un raspuns pt tine, pt ca si eu in ultima vreme am avut aceasta teama...
Raspunsul l-am gasit in viatza Sfantului Ciprian: SEMNUL CRUCII SI NUMELE DOMNULUI. Orice duh rau va "se va risipi ca fumul, se va topi ca ceara de la fata focului" Citatul: ...diavolul s-a repezit la Ciprian ca să-l ucidă și, năpădind asupra lui, a început a-l sugruma, bătîndu-l. Și nu avea Ciprian ajutor de la nimeni și nu știa cum să-și ajute lui și să se izbăvească din cumplitele mîini diavolești și, încă fiind viu, și-a adus aminte de semnul sfintei cruci prin care se împotrivea Iustina la toată puterea diavolească și a zis: "Dumnezeul Iustinei, ajută-mi și mie!" Apoi, ridicîndu-și mîna, și-a făcut semnul crucii și îndată diavolul ca o săgeată întinsă a pierit de la dînsul. Uite toata viatza Sfantului Mc. Ciprian aici: http://paginiortodoxe.tripod.com/vso...i_iustina.html |
|
|
|||
|
|||
|
tineti capul pe umeri, nu in nori sau sub pamant si nu o sa mai ai absolut nici o frica...
|
![]() |
| Tags |
| biserica, dumnezeu, ema, omul, poporul |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 17:23:06 |
| mi-e frica sa ma duc la spovedanie | mihai_m | Pocainta | 20 | 16.08.2010 00:53:40 |
| Mi-e frica ca ma duc in iad | doarunom | Generalitati | 39 | 05.04.2009 23:22:02 |
| Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 17:04:52 |
|
|