![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nici prea multumite nu cred ca is :D.... zicea unu care era evreu si fotograf pentru playboy ca evreii ii plac pe chinezi ptr ca sunt singuri care au putza mai mica decat ei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eventual vezi daca mai prinzi o rezervare la Ciomu... ca te rezolva el.... LOL
Last edited by GLAdoS; 01.09.2011 at 21:07:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Serios acum, spuneam in sensul ca semitii, poate inclusiv datorita acestei operatii, sunt mai...apreciati de feminitatea locala... Ai vazut tu araboaica/siriaca sa "fuga" din tara ei cu un degenerat occidental lispsit de virilitate, pentru alt motiv decat banii?... Prima oara am fost in Germania cd eram adolescent cu taica-meu... Ei, si amndoi, in acelasi moment aproape, am observat aspectul aproape hermafrodit al multor occidentali...deh, rasa spalacita... On-topic. Scz, e un forum de credinta, dar sntem toti adulti, deci: exista ceva toxic numit smegma. Acesata substanta, consecutiv circumciziei, dispare. Conform a foarte multe studii, smegma (de unde isi trage numele o afurisita de bacterie numita Mycobacterium smegmatis) e responsabila in masura insemnata pentru cancerul de col uterin. lol Asa ca, decat sa ne sterilizam fiicele pubere prin vaccinuri indoielnice, ca asa ne impune gunoiul mondialist masonic, mai bine ne circumcidem fiii. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
1. Eu din contra am auzit ca circumcizia o face sa para mai mare
2. Chestia cu chinezii era, desigur, o ironie 3. Virilitatea unui barbat e direct proportionala cu gloria, marirea si puterea, nu cu marimea penisului; exemple : Stefan cel Mare, Irinel Columbeanu si altii de care nu s-a auzit ca ar avea performante deosebite, dar nici nu s-a plans nimeni. PS Oricum e doar o chestiune de timp pana cand cineva pe acest forum se va plange ca e prea viril si trebuie sa faca ceva in acest sens; eu sugerez, pana la ajunga la Ciomu, sa inceapa cu ceai de tei, lavanda si dusuri reci; sau, sa se insoare si problema va trece de la sine in cel mai scurt timp |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|