![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
| Vezi rezultatele sondajului: Considerati autoexcitarea: | |||
| La fel de grava ca sexul de placere |
|
14 | 34,15% |
| Mai putin grava decat sexul de placere |
|
13 | 31,71% |
| Mai grava decat sexul de placere |
|
6 | 14,63% |
| Nu stiu |
|
8 | 19,51% |
| Votători: 41. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Wow, ce thread avem aici; cu poll și de toate. Sigur am nimerit forum-ul corect?
Chiar mă așteptam să fie șters repede, dar, vorba lui catalin2, probabil sunt prea nou aici. Last edited by Nenumitul; 29.08.2011 at 13:23:40. |
|
|
|||
|
|||
|
De ce, te deranjeaza cu ceva?
|
|
|
||||
|
||||
|
Sexul face parte din viata noastra fie ca auzim despre el sau il si practicam.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, mă deranjează că nu îi pot vedea utilitatea. Dar poate că e doar problema mea... Sorry. Văd că alții au pregătite argumente deja, despre „arme sexuale” et al. Cred că mă depășește situația.
Asta e, trebuie să îmi cunosc limitele. Așa, și? Prin urmare, sondajul tău? |
|
|
||||
|
||||
|
Voiam sa vad care este parerea altora despre relatia sex de placere - autoexcitare.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
toti cei ce se masturbeaza, barbati sau femei, isi imagineaza actul sexual. |
|
|
|||
|
|||
|
Ce vrei si tu, vru omul sa priceapa daca este rau ce face, adica daca e "util" sa te iubesti cu tine sau e de preferat sa te "iubesti" cu altii/le....Asa se produse poate "orgasmica" reactiune intelectuala si poate renunta sa mai frece subiectul acesta! Numai bine!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vrei sa stii cati dintre noi am facut chestia asta? Sincer, eu cred ca toti. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Poate tu? Poate noi, poate unii, poate toti..Cati pot recunoaste? Iar gardurile sunt facute atat pt a imprejmui cat si pt a fi "sarite"....Numai bine!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce intelegeti dumneavoastra prin desfranare? | AGabriela | Generalitati | 83 | 23.02.2024 20:19:51 |
| Totul despre spovedanie | iosif | Pocainta | 42 | 13.08.2011 01:01:59 |
| Totul despre catolicism | strajeru | Biserica Romano-Catolica | 7 | 15.12.2007 05:48:31 |
| "A intelege totul inseamna a ierta totul" | irina77 | Generalitati | 12 | 21.11.2006 11:31:25 |
|
|