![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Acum pe bune, stii ca adventistii cred in extraterestri? Le-a zis-o profeata lor..
|
|
|
|||
|
|||
|
Ptiu! Asta da erezie! Ca sa nu zic "delir". Ce pot zice? De ei, sa aiba Domnul mila. De erezia lor: anathemathos! Unde este erezie, hop! si alte consecinte...unele din ele efectiv dezastruoase duhovniceste...si psihic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Si Vaticanul (sefii dvs. infailibili) crede in existenta unor civilizatii extraterestre. Si nu se refera la ingeri sau fiinte spirituale. http://old.cotidianul.ro/vaticanul_c...tri-45844.html Mai spuneti "ptiu! asta da erezie"? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citește de exemplu Iov 1,6 ; 2,1; 38,7.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
prietene vad ca te contrazici singur. Intai afirmi ca nu ai folosit termenul "extraterestru" in dreptul lui Iisus si al ingerilor, apoi afirmi ca Biblia vorbeste si de alte fiinte nepamantene, imi dai niste trimiteri din Cartea Iov unde TOATE ACESTE VERSETE POMENESC DE FII LUI DUMNEZEU (INGERI).Deci Biserica Adventista invata ca ingerii sunt extraterestrii. Super tare! |
|
|
|||
|
|||
|
Doamneee, cautam la pietricele si "muntele" se pravaleste imediat peste noi! Fiti atenti si numai bine!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Raspunsul domnului mopsuetia ("ptiu!asta da erezie") nu are nici o legatura cu afirmatiile facute despre Domnul Iisus si ingeri (acestea au fost facute ulterior). Vedeti aici de ce s-a legat si condamnat inchizitorul mopsuetia: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=586 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 18:02:34 |
| L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 23:39:35 |
| Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 16:15:58 |
| Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 09:36:51 |
|
|