Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.08.2011, 22:21:05
laviniu laviniu is offline
Banned

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VladCat Vezi mesajul
Necazul meu cel mai mare e ca ii privesc pe cei din jur prin ochii satanei adica a Minciunii. Partile lor rele le vad exagerate intr-un mod ridicol iar frumusetea din ei imi e total ascunsa. Asta se vede si in felul in care ma comport cu ei. Deci eu in loc sa fac ce spune Duminica la Sf. Liturghie "pe noi insine si unii pe altii si toata viata noastra lui Hristos Dumnezeu sa o dam" eu fac tocmai opusul. Ii daruiesc pe cei din jur Mamonei. Partea proasta e ca toti ma stiu de ortodox(nu ca m-as afisa eu ostentativ dar ajung oamenii sa te cunoasca)...deci imaginea mea se rasfrange asupra lui Hristos iar pentru asta in viitor va trebuie sa platesc un pret...deci cam asta ar fi.
Pai si ce te opreste sa te schimbi?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este scopul vietii? amatyyy Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 53 23.05.2013 20:57:02
Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice Adriana Cluj Calugarul 3 12.03.2012 18:33:52
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de Ioan_Ciobota Generalitati 42 28.07.2007 01:13:20