Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 23:18:59
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule grasu77, noi dezbatem de 5 pagini tocmai pentru ca linkul pe care l-am postat, cu doctrina oficiala, nu prezinta suficiente informatii pentru a intelege punctul d-voastra de vedere. Ce scrie acolo s-a inteles, insa mai exista intrebari al caror raspuns nu l-am gasit. (cum era Hristos dupa intrupare, avea 2 firi, cum erau acestea unite etc.) Nu intamplator s-a facut comparatia cu nestorianismul. In fine, nu mai revenim pe subiectul asta, cine doreste citeste ce s-a scris pe paginile anterioare.

Last edited by ioanna; 22.08.2011 at 23:25:56.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 23:55:59
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Domnule grasu77, noi dezbatem de 5 pagini tocmai pentru ca linkul pe care l-am postat, cu doctrina oficiala, nu prezinta suficiente informatii pentru a intelege punctul d-voastra de vedere.
Vreti suficiente informatii despre taina umilintei/evlaviei Domnului Iisus Hristos? Le veti primi in Imparatia Sa. Domnul sa va ajute la aceasta.

Citat:
Ce scrie acolo s-a inteles, insa mai exista intrebari al caror raspuns nu l-am gasit. (cum era Hristos dupa intrupare, avea 2 firi, cum erau acestea unite etc.)
Personal, stiu doua lucruri:
- Domnul Iisus Hristos este o persoana a dumnezeirii;
- Domnul Iisus Hristos S-a intrupat si s-a facut om/rob ( o spune Scriptura).

Cum se impaca acestea doua ... vom sti atunci cand "vom cunoaste deplin". Orice incercare de explicatie seamana a teozofie seaca.

Citat:
Nu intamplator s-a facut comparatia cu nestorianismul.
Normal ca nu s-a facut intamplator aceasta comparatie, care nu are legatura cu doctrina AZS despre Dumnezeu Fiul. A fost cu "buna intentie".
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un cor mai putin obisnuit Mihnea Dragomir Craciunul - Nasterea Domnului 32 05.12.2011 03:40:58
putin ajutor Calin21 Exorcismul 8 05.06.2011 20:11:06
vorbiti-mi putin! anaecaterina Generalitati 86 21.07.2010 11:13:39
of...:( putin ajutor... Simona-Marilena Generalitati 7 18.11.2009 23:51:25
PUTIN-felicitari cozia Despre Biserica Ortodoxa in general 12 27.12.2007 20:20:00