![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și cu asta vrei să scoți că ce? În câte țepușe vrei dumneata ca să lovești? Nu vezi că ești înconjurat de țepușe și în toate vrei să te înfigi? Ce vrei deci să dovedești? Ți-am zis dar nu mă crezi, tu ești cel rătăcit și căzut în fundul fântânii secate și strigi RĂTĂCIRE, dar nu vrei să ieși dacă ți-am aruncat scara ci strigi mai tare ca să vie spânul și să pună bolovanul pe gura fântânii. Păi sărmanul Irineu Pop a fost silit să declare și el a recunoscut că el e greșit ca să evite cearta căci ei nu puteau să creadă, nu puteau, nu vroiau, nu știu de ce au procedat așa... deci a luat vina asupra lui dar el nu era vinovat și nici pucioșii, și apoi Cerul a recunoscut sfințenia cu care a lucrat dintotdeauna, sau crezi că apar curcubee la întronizarea celor ce sunt greșiți? Tu poate vrei să scoți securitatea și partidul comunist și pe Ceaușescu, cum că ei au făcut bine băgând pe unii în pușcării și pe alții în casele de nebuni și pe alții ucigându-i mișelește sau reeducându-i prin lagărul de la Pitești sau Aiud sau prin alte locuri... Da, susțin că Sfântul Sinod a greșit și da, Irineu Pop s-a lăsat silit și a luat toată „vina” asupra Sa... ca și cum ar fi fost fecioara Maria vinovată că a venit îngerul Gavriil ca să-i vestească Mântuirea... A acceptat că el este cel vinovat și a semnat ascultare după ascultare. Și voi chiar credeți că era vinovată fecioara doar pentru că s-au găsit sectanții să afirme că a mai avut fii și că e o femeie oarecare fostă fecioară?.. Căci umblă ei din casă în casă ca să te facă să crezi minciuna asta pe bază de text. Dar atunci Domnul ce sens avea să o încredințeze pe ea lui Ioan și pe Ioan ei dacă ea mai avea fii? Deci nu e clar pentru toată gLumea? „Iată fiul tău”, „iată mama ta”, ceea ce înseamnă că Ioan era și el orfan și nu avea mamă și Maria nu mai avea alt fiu. Tot așa și Irineu Pop, după ce i-a binecuvântat pe prooroci și pe credincioși i-a lăsat în seama Domnului și a viitorului Ierarh al locului, căci pe el l-au răstignit zicând că a călcat el canoanele... De ce oare nu vreți să credeți și de ce nu vreți ca să fiți drepți? Ce aveți voi de câștigat persistând după tot felul de minteresuri viclene? Eu pentru ce crezi că vă repet despre Adevărul? Fiindcă sper că o să aveți voi cât mai repede ceva de câștigat, căci Împărăția Cerurilor se ia cu năvală, și numai cei ce se silesc pun mâna pe ea. Dar tu vrei să scoți că atunci s-o fi luminat Irineu Pop și că abea atunci a priceput că sunt sectă rea și că de aia a semnat căci aveau dreptate? Oare să fi fost atât de fără Duh Sfânt Arhiereul Hrineanu și atât de ușor de păcălit un om ce a umblat în toată gLumea și a luat numai premii peste tot? Nu vezi cum vă autoamăgiți mereu? Arhiereul pe care dumneata îl lingușești zicând că eu îl târăsc ce știu eu pe unde, el nu s-a lepădat de Cuvântul lui Dumnezeu căci nu cu inima a semnat și nu cu inima a rostit „sectă rea” dând cu pietre după cum l-a târât arhiereul locului ci a fost obligat de maimari... și apoi a fost băgat în „pușcărie”... dar El a citit din Cuvânt și s-a documentat și a priceput minunea... și a fost ales Martor al Lui Dumnezeu, chiar dacă acum s-a întors cu spatele... că doar ce era să facă printre atâția lupi în blană de oaie? Ce crezi că i-ar fi făcut lui satana gLumii ăsteia? Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 17:07:50. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|