Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 15:34:02
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Citat:
Deci nu cred că mai ascultă de BOR... și cred că nici n-ar trebui să asculte, ci mai degrabă BOR și Sfântul Sinod ar trebui să asculte de ei. Mie așa mi se pare că ar fi normal...

Îți mulțumesc pentru răspunsurile pe care le intuiam.
Să mă ierți te rog dacă te-am tulburat.

Doamne ajută!
Și cum să mai poată cineva asculta dacă a fost osândit de BOR și i-a scos sectanți sau eretici sau mișcare culturală sau altceva și apoi i-a blestemat de i-a alungat cu pietre? Dar ai văzut pe cine a căzut blestemul?.. Deci ai scos din context, reieșind ceva care nu reflectă realitatea și speri că va fii ceea ce îți închipui dumneta, căci nu ierarhul Irineu Pop a greșit și nici ei, ci au fost osândiți pe nedrept, deci ai scos în evidență ceva cu care ai vrea să dovedești neascultarea lor... dar ei sunt cei care au ascultat dintotdeauna, din anul 1955, pe când ceilalți au fost care din obediență față de politic și de frica massmediei, i-a osândit... invocând așa ca tine neascultarea față de Sfântul Sinod... și că ar fi vorba de un fenomen neânțeles.

Păi nu v-am întrebat? A ascultat Sfântul Sinod de Dumnezeu când l-a osândit pe Irineu Pop și pe credincioșii de la Glodeni? Nu, fiindcă i-a osândit pe nedrept, iar acum după împăcare și întronizarea lui Irineu Pop la Alba Iulia a văzut o lume întreagă același curcubeu pe cer ca și cel de la moartea părintelui Galeriu, curcubeul circular în jurul soarelui, că... deci era complet nevinovat și Dumnezeu a lucrat prin el de fiecare dată... căci nu a apărut curcubeul decât din pricina sfințeniei Martorului Irineu Pop, care a fost martor al Lui Dumnezeu la zidirea și sfințirea Cetății Noului Ierusalim.

Astfel că ai priceput din nou viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc stop, scoțând din context mesajul meu, ca să scoți că nu e ascultare acolo ci pootoare.

Deci tu te afli în neascultare căci persiști în a osândi pe sfinți și pe prooroci și pe Arhiereii ce ascultă de Sfânta Treime împreună lucrătoare cu toți sfinții și îngerii, și pilele domniei tale din Sfântul Sinod... dacă mereu invoci că tu asculți de ceva pilă pe care o ai acolo și pe care o ai fi mituit-o căci altfel nu-mi explic de ce ceri dumneata ascultare de Sfântul Sinod când Domnul a zis mereu:

DUPĂ ROADE ÎI VEȚI CUNOAȘTE!!! pe fiii Împărăției: mila și dreptatea, dragostea, credința, fapta bună venită din credință, smerenia, umilința, cuviința, neviclenia și sfatul cel bun și ziditor de frate.

Dumneata văd că insinuezi la nesfârșit neascultarea lor...

Chiar nu preicepi că ei au ascultat de la început pe Dumnezeu și ascultă până azi fără greșală? Domnul e cu ei.

Sau o să-mi repeți întrebările la nesfârșit ca să scoți din răspunsuri ce vrei tu să pricepi: Viceversa... așa cum m-ai obijnuit mereu.

Ai văzut dragul meu că tu ești defapt cel rătăcit? Căci ascultai de Sfântul Sinod!.. dar ai lepădat pe prooroci și pe trăitorii Cuvântului...

Așa că cine sapă groapa altuia musai el cade în ea. Este Scris la Psalmi sau la proverbe... din pobor.

Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 15:45:18.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57