Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.08.2011, 02:08:06
Marilena B
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Acest fir de discuție este despre Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu și despre Biserica Creștină și Universală a Lui și nu a omului ce s-a autoînscăunat peste ea (deci nu despre Biserica Catolică sau Ortodoxă sau Neoprotestantă e vorba ci despre BISERICA CREȘTINĂ UNICĂ) și este o continuare firească a firelor de discuție închise de admin (acesta și acesta) căci probabil și-au epuizat argumentele sau cineva a primit ordin de a ascunde în nisip pe Adevărul!

Dumnezeu nu a băgat Lumina sub obroc!

Scopul nu scuză mijlocaele!

Deci vă rog frumos să dialogăm pașnic nu după placul omului ci după plăcera Lui Dumnezeu: cu dragoste, cu smerenie și duhovnicește și fără păcate și fără mândrie și fără viclenie și fără fățărnicie pe cât posibil.

Dacă adminul va șterge sau va închide și acest fir... nu va face decât ca încăodată să demonstreze tristul și crudul adevăr. Se știe despre ce adevăr dureros vorbesc. Oricine poate înțelege!
Dacă adminul va șterge sau va închide și acest fir... nu va face decât ca încăodată să demonstreze tristul și crudul adevăr. Se știe despre ce adevăr dureros vorbesc. Oricine poate înțelege! Ca se abat multi de la dreapta credinta si nu toti sunt si pe calea lui Dumnezeu ..si uni sunt foarte convinsi ca sunt si foarte luminati, pacat de cei ce sunt in ceata..as zice dupa gandirea lor...si mai ales ca vor sa si convinga....dar ce sa-i faci

” Nu tot cel ce-Mi zice: Doamne, Doamne, va intra in imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in cer” (Matei 7)

Proverbe 1:7 Frica Domnului este începutul științei; dar nebunii nesocotesc înțelepciunea și învățătura.

Matei 16:26 Și ce ar folosi unui om să câștige toată lumea, dacă și-ar pierde sufletul?

Pacat ca uni cred ca deja sunt mantuiti, nu mai au nevoie si sa duca crucea...ei sunt deja sfinti ai crede dupa cata lumina imprastie,,ma mir ca nu incep sa zboare"... vorba la un preot ca la cat de sfiinti sunt o pot face fara stanjeneala...la ce mai le este de folos..un drum al crucii?
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 12:50:45
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marilena B Vezi mesajul
Pacat ca uni cred ca deja sunt mantuiti, nu mai au nevoie si sa duca crucea...ei sunt deja sfinti ai crede dupa cata lumina imprastie,,ma mir ca nu incep sa zboare"... vorba la un preot ca la cat de sfiinti sunt o pot face fara stanjeneala...la ce mai le este de folos..un drum al crucii?
Fiecare este atras de conceptiile pe care deja le are. Am observat ca invataturile ortodoxe nu sunt intocmai pe placul tau, in schimb cele ce nu sunt ortodoxe te atrag ca magnetul. De exemplu vsovivi face parte din gupul de la Pucioasa (noul Ierusalim), dar nu ma refer doar la acest caz.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 13:14:50
Marilena B
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Fiecare este atras de conceptiile pe care deja le are. Am observat ca invataturile ortodoxe nu sunt intocmai pe placul tau, in schimb cele ce nu sunt ortodoxe te atrag ca magnetul. De exemplu vsovivi face parte din gupul de la Pucioasa (noul Ierusalim), dar nu ma refer doar la acest caz.
Iarta dar chiar nu stiu ce vrei sa spui vis a vis de mine ...uite ca la acest aspect nu m-am gandit ..multumesc oricum ( cred ca preotul meu a avut dreptate cand spun ce mi se intampla in relatia cu oamenii ..chiar a zis si il citez: "unde gasiti astfel de oameni"..o sa mai reflectez totusi)

Dar...si sincera fiind, chiar nu as vrea sa inteleg ce vrei tu defapt sa scoti in evidenta..pentru ca este liber fiecare sa faca ce vrea cu viata si timpul lui liber...daca ai ceva de spus legat de subiect cred ca o pot face, daca doar vin sa cantaresc ce fac altii nu am dreptul...
CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL - SFATURI DUHOVNICESTI despre dragoste, intrajutor

"Să puneți întotdeauna gândul cel bun!
Intre iubirea sincera si interes"
“Atunci când cineva vede un lucru care îl poate sminti să nu judece, ci să zică în sinea sa: “Cu fapta nu sunt de acord, dar nu știu ce împrejurări l-au silit să facă lucrul acesta, ce circumstanțe atenuante are; și se poate să fi interpretat greșit fapta acestuia“. Nu putem cunoaște cele ascunse ale omului."

Si cred ca as putea continua la genul ca tu spui :<<Fiecare este atras de conceptiile pe care deja le are.>>

Ai sa spunem, ca defapt am avut convingeri sau tente de convingeri, pe care acum incerc cu ardoare sa mi le scot si din amintiri.
....si defapt incerc sa ma conving prin ce scriu pe mine..este o lectie in tot ce scriu pentru mine in primul rand si caut ca raspuns ...la propria mea viata plina de tina...raspunsul in cei de langa mine...
Vrei sa stii ceva?...poate prinde bine ce-ti zic ..nu stiu, nu vreau sa fac pe invatatorul dar zic si eu asa in sinea mea...
In ochiul critic al nostru, se afla de cele mai multe ori acel duh de judecata...tendinta este ca judeci in tot amalgamul acesta...si atunci cine poate sa te osandeasca mai bine decat "tu"...
Fa invers, asta zic eu..ai un pacat sau ai avut un pacat ..mergi si vezi si pe cei asemeni tie ..si cand spui lor ceva, gandeste ce ai vrea tu sa auzi sau sa vezi in ei...acum depinde si ce cale vrei sa urmezi..ca atunci chiar ca o dai in bara...hahaha..si mai ales in astfel de discutii intru ... unde eu simt ca nu ma pot tine singura pe picioare ...si atunci ma echilibrez cu cei ca mine...ca stie care este curiozitatea mare ..nu-mi place sa-i vad pe ei in pacat ..dar de mine nu ma ingrijesc sa nu fac pacatul..hahaha ..sau l-am facut mai mare ca ei...Suna aiurea ..nu incerca sa ma intelegi, ca nici eu nu sunt convinsa ce convingeri am ...si cum sunt ..doar ca vreau sa ma conving singura ca sunt o ortodoxa convinsa in adancul sufletului...si cum altfel...daca nu rezisti ispitei ...vei putea sa te lupti cu proriile tale convingeri?..In lupta se castiga razboiul! Nu stand pe margine si mancand placinte in urma razboiului....

Last edited by Marilena B; 20.08.2011 at 13:50:03.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 14:15:43
Senior Member

Implicit

Citat:
Iarta dar chiar nu stiu ce vrei sa spui vis a vis de mine ...uite ca la acest aspect nu m-am gandit ..multumesc oricum ( cred ca preotul meu a avut dreptate cand spun ce mi se intampla in relatia cu oamenii ..chiar a zis si il citez: "unde gasiti astfel de oameni"..o sa mai reflectez totusi)

Dar...si sincera fiind, chiar nu as vrea sa inteleg ce vrei tu defapt sa scoti in evidenta..pentru ca este liber fiecare sa faca ce vrea cu viata si timpul lui liber...daca ai ceva de spus legat de subiect cred ca o pot face, daca doar vin sa cantaresc ce fac altii nu am dreptul...
Tocmai asta subliniam, ca ii judeci pe cei ce nu au conceptiile tale. Si cum conceptiile sunt cele ecumensite, de biserica mondiala si altele, adica gresite, cei ce nu le au sunt regasiti in mesajele tale: "Ca se abat multi de la dreapta credinta si nu toti sunt si pe calea lui Dumnezeu ..si uni sunt foarte convinsi ca sunt si foarte luminati, pacat de cei ce sunt in ceata..as zice dupa gandirea lor...si mai ales ca vor sa si convinga....dar ce sa-i faci." sau: "Pacat ca uni cred ca deja sunt mantuiti, nu mai au nevoie si sa duca crucea...ei sunt deja sfinti ai crede dupa cata lumina imprastie,,ma mir ca nu incep sa zboare"... vorba la un preot ca la cat de sfiinti sunt o pot face fara stanjeneala...la ce mai le este de folos..un drum al crucii?"
Si nu e prima data, am fost de fata la primel tale mesaje, ti-am raspuns frumos si ai spus ca vrei sa inveti, dar cum ai gasit pe cineva cu aceleasi conceptii ai inceput sa-i judeci pe ceilalti.
Eu iti atrageam atentia ca cei de la care inveti sunt cei ce au scris la profil "alta credinta". Dar fiecare face ce vrea, inveti de unde vrei.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 14:24:59
Senior Member

Implicit

Citat:
CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL - SFATURI DUHOVNICESTI despre dragoste, intrajutor .
Pentru ca iti place Cuviosul Paisie Aghioritul si imi place si mie, iata si un alt citat la care putem reflecta:
"Cu durere în suflet mărturisesc că, dintre toți filo-unioniștii (ecumenistii) pe care i-am cunoscut, nu am văzut pe nici unul să aibă nu miez, dar nici măcar coajă duhovnicească. Cu toate acestea, știu să vorbească despre dragoste și unire, deși ei înșiși nu sunt uniți cu Dumnezeu, fiindcă nu L-au iubit."
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 14:33:58
Marilena B
Guest

Implicit

Citat:
Pentru ca iti place Cuviosul Paisie Aghioritul si imi place si mie, iata si un alt citat la care putem reflecta:
"Cu durere în suflet mărturisesc că, dintre toți filo-unioniștii (ecumenistii) pe care i-am cunoscut, nu am văzut pe nici unul să aibă nu miez, dar nici măcar coajă duhovnicească. Cu toate acestea, știu să vorbească despre dragoste și unire, deși ei înșiși nu sunt uniți cu Dumnezeu, fiindcă nu L-au iubit."
Nimeni nu poate vorbi despre iubire in postura de simplu mirean..nu ma refer la sfintii parinti.....
Fac pe filozofii sau incearca sa abordeze subiectul si il expun dupa cum simt ei...
....si asta ca intr-o parabola cu daca ai avea credinta cat un bob de mustar...muti muntii
si acum vin si zic eu...daca am avea si dragoste cat un bob de mustar ...
(dragostea este mai mare intre -dragoste , credinta si nadejde)..
nu crezi ca zburam...eram niste sfinti ce faceau si minuni...?
eu nu am reusit sa fac nici minunea sa nu mai fac pacate...deci am sa reflectez clar la ce zici..Stiu doar ca fac pacate multe atat ....Multumesc !

Last edited by Marilena B; 20.08.2011 at 14:45:58.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 17:28:15
Marilena B
Guest

Implicit

Dacă adminul va șterge sau va închide și acest fir... nu va face decât ca încăodată să demonstreze tristul și crudul adevăr. Se știe despre ce adevăr dureros vorbesc. Oricine poate înțelege!
REZULTA CLAR CA
Ca se abat multi de la dreapta credinta si nu toti sunt si pe calea lui Dumnezeu ..si uni sunt foarte convinsi ca sunt si foarte luminati, pacat de cei ce sunt in ceata..as zice dupa gandirea lor...si mai ales ca vor sa si convinga....dar ce sa-i faci

Citat:
Tocmai asta subliniam, ca ii judeci pe cei ce nu au conceptiile tale. Si cum conceptiile sunt cele ecumensite, de biserica mondiala si altele, adica gresite, cei ce nu le au sunt regasiti in mesajele tale: "Ca se abat multi de la dreapta credinta si nu toti sunt si pe calea lui Dumnezeu ..si uni sunt foarte convinsi ca sunt si foarte luminati, pacat de cei ce sunt in ceata..as zice dupa gandirea lor...si mai ales ca vor sa si convinga....dar ce sa-i faci." sau: "Pacat ca uni cred ca deja sunt mantuiti, nu mai au nevoie si sa duca crucea...ei sunt deja sfinti ai crede dupa cata lumina imprastie,,ma mir ca nu incep sa zboare"... vorba la un preot ca la cat de sfiinti sunt o pot face fara stanjeneala...la ce mai le este de folos..un drum al crucii?"
Si nu e prima data, am fost de fata la primel tale mesaje, ti-am raspuns frumos si ai spus ca vrei sa inveti, dar cum ai gasit pe cineva cu aceleasi conceptii ai inceput sa-i judeci pe ceilalti.
Eu iti atrageam atentia ca cei de la care inveti sunt cei ce au scris la profil "alta credinta". Dar fiecare face ce vrea, inveti de unde vrei.
Si repet vreau sa invat sa traiesc in ISPITE si sa raman in credinta mea ...ma citez;"IN LUPTA SE CASTIGA RAZBOIUL, Si nu mancand placinte in urma razboiului, " si in foc se lamureste totul..chiar si un credincios ..in focul ispitelor ...ca altfel cand vine Antihristul nu vei sti sa te aperi..
Eu raspund urat? cum?
Eu am spus
ei sunt deja sfinti ai crede dupa cata lumina imprastie,,ma mir ca nu incep sa zboare"... vorba la un preot ca la cat de sfiinti sunt o pot face fara stanjeneala...la ce mai le este de folos..un drum al crucii?"
Si nu am facut referire la o persoana anume ci i-am bagat in oala pe cei care cred ca se vor mantui fara drumul crucii...cei vizati se simt daca vor sau cei neavizati nu au de ce sa fie lezati...ca doar nu am dat nume ca sa simta cineva in mod vadit judecat...
Si in alta ordine de idee, conceptul meu de biserica universala este foarte departe de ce zici tu..dar trebuie sa fac un adevarat subiect pe aceasta tema...dar raman la acesta parere doar in sufletul meu, ca biserica trebuie sa fie si va fi UNIVERSALA CA IN CREZUL APOSTOLIC si asa cum se spune in Psalmi ca toti se vor inchina pana la urma unui singur Dumnezeu..a se vede postarile anterioare ..si de aceea cautam sa vad si chiar am intrebat la o postare cum este acea biserica ...prima in care au slujit Apostoli...pentru ca asta as vrea sa stiu intradevar...si ..apostoli au plecat in lume si intre cei pacatosi au trait ...pentru ce ? Sa incercam sa ne gandim...
Si de ce nu au stat sa ii convinga pe evrei?
Sa incercam sa ne gandim..
Si de ce eu, sa stau sa invat de la ortodocsi doar?
Incerc sa ma gandesc ...
De ce nu pot invata de la tot aproapele meu..?
Si daca le-as invata pe toate?
mi-ar folosi toata stiinta la ceva?
practica ma omoara..fratilor...Asta este durerea mea...practica credintei practica dragostei practica nadejdi...
vreau sa ma calesc in si prin ispite ...vreau sa invat sa stau intre cei ce gresesc ...ca daca i-as intalni fara sa fiu pregatita ...si m-ar invata gresit...as sti eu oare cum actioneaza ei..
si mai vreau dupa cum zicea cineva...
decat sa ispitesti sfiinti ..mai bine sfintesti nimicuri...
Asa ca voi sta departe de sfiinti..ca sa nu-i ispitesc si sa vegheze asupra mea si sa nu sa le fiu doar o ispita... ca tocmai ei vorbesc de judecata..dar stiu ca daca vrei sa te feresti de judecata si chiar sa nu faci acest pacat este imposibil atata vreme cand Dumnezeu spune sa aratam celor ce gresesc ..si sa-i certam..si sa mai spunem si biserici...si tot asa..
asa ca pana la urma chiar daca mi-am expus parerile ..pacate nu spun cate am facut ca nici Dumnezeu nu mi le vadeste..ca nu le mai stiu numarul ..cred ca si duhovnicul meu a uitat numarul la cate trebuie sa-mi dea iertare la spovedanie..si cate nu am spus ..si cate stau ascunse si nestiute de noi (Doamene iarta cele nestiute de mine )..dovada este ca intr-o singura postare cate prostii am debitat...
dar asta sunt Dumnezeu asa m-a lasat ..si pana la urma doar in puterea Lui sta mantuirea noastra...daca ar fi sa vrem si sa putem sa nu facem pacate ..cred ca ar fi necesar sa fim ...morti nu vii...un singur cuvant si emana imediat un pacat ..de judecata ..de mandrie ...de sminteala.. de ratacire..de eu mai stiu ce...viclenie...
dar oare asta inseamna ca trebuie sa fim muti?
Stie cineva sau accepta cineva in acel moment cand gandeste vorbeste ..face ceva ca a si facut pacat?
Mi-e greu sa cred ca putem realiza ce conotatie are fiecare gest al nostru prin prisma credintei..si daca vrea cineva sa se lamureasca..cititi "cele 12 vami"..ca daca incerci sa vezi cate pacate realizezi intr-o zi facand o incursiune prin acesta carte ..ti-ai pierde nadejdea de mantuire...
dar trebuie sa mai stii ca trebuie si sa vorbim si sa facem multe si sa speram la marea milostivire a lui Dumnezeu pentru mantuirea noastra ...nu vreau sa ma gandesc cate pacate fac..vreau sa ma gandesc cum sa fac sa fiu pe plac lui Dumnezeu..ca sa nu pierd nadejdea...
Si cand fac pacate ...in incercarea de a ma indrepta pe mine sau pe altul...scris este ca Psalmul 50 voi invata pe altii...
daca am gresit cu ce spun eu nu am spus pentru cineva anume...am spus pentru cei ce vor sa citeasca si sa ma judece dupa, dar poate ceva ADEVAR o fi si in ce spun eu...cine stie...depinde de fiecare cum priveste..
Uni aici te osandesc, uni deja te vad sfanta...etc...
AVIZ lui VSOVIVI ..niciodata sa nu ma mai vezi ca pe o sfanta, ca nu sunt sincer decat o pacatoasa...te rog frumos..nu pangari numele sfiintilor punand numele meu langa al lor...Multuesc anticipat eu pacatoasa..Marilena...
Si cum spuneam mai intr-o postare anterioara...am venit sa vorbesc cu mine ..vorbesc si acum la fel..stiti voi ca in clubul acelora care au consumat droguri ..sau au alte probleme ..si vorbesc singuri despre temerile lor despre ce simt...despre cat sunt eu de pacatoasa...in speta...
cred ca de acum inainte voi spune ..am citit si fac "mia culpa" si comentez si eu pe margine cat sunt de pacatoasa si cat de mult ma aseman cu cei pe care vreau sa ii schimb impreuna cu mine...Doamne ajuta!

Last edited by Marilena B; 20.08.2011 at 17:33:17.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 09:03:34
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Marilena B

Iată cum arăți ce trebuie înțeles, când eu vorbeam de secret service, de inteligence, de ghestapo, de ss, de ștazi, de securitate, de băgarea Adevărului sub obroc la comandă politică, din politica imposturii, și apoi trecând ei în mase la rescrierea istoriei după minteresele prozelitiste ale tiranilor și ale imperiilor care au cucerit fără Cuvânt și apoi au înpilat pe săraci... pentru poftele și plăcerile trădării și pierzării și răpirii... din lăcomie și frică, dar să vedem ce ai înțeles dumneata:

Ca se abat multi de la dreapta credinta si nu toti sunt si pe calea lui Dumnezeu

Aici ai perfectă dreptate și despre asta e topicul. Bun, pare că ai priceput perfect.

..si uni sunt foarte convinsi ca sunt si foarte luminati, pacat de cei ce sunt in ceata..as zice dupa gandirea lor...si mai ales ca vor sa si convinga....dar ce sa-i faci

Aici continui frumos plângându-i pe cei din ceață, deși pare că începi s-o dai la întors ironizând ca să te referi încet încet la mine mustrându-mă, și apoi fatalizând situația, căci dumneata ca și majoritatea covârșitoare nu credeți dar sunteți mulți de tot, superstițironizând că cică n-ai ce să-i faci și dai câteva citate de susținere a ironiei mustrative sau poate mă înșel și e vprba de continuarea gândului serios prin care pare că mă susții:

” Nu tot cel ce-Mi zice: Doamne, Doamne, va intra in imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in cer” (Matei 7)

Proverbe 1:7 Frica Domnului este începutul științei; dar nebunii nesocotesc înțelepciunea și învățătura.

Matei 16:26 Și ce ar folosi unui om să câștige toată lumea, dacă și-ar pierde sufletul?

Foarte frumoase citatele și folositoare dacă știi din VT cine spunea DD, ca să pricepi unde face trimitere primul citat,
apoi trebuie să știi exact cine sunt nebunii, la cine se referă scripturile când vorbește despre nebuni...
Iar în al treilea citat trebuie să știi cine este sufletul omului... ca să poți să te folosești de înțelepciunea la care face trimitere întrebarea.

Dar, văd că tu până la urmă nu te lași și mă mustri și mă consideri sectă fără cruce care mă consider mântuit din start, deși îmi amintesc cu tristețe că defapt voi ați cam fugit de ea dând bir cu fugiții... risipindu-vă ca pleava vânturată și ca praful și pulberea durumurilor de țară... ironizând voi pe cei ce zboară cu aripi de ceară, păi le-au crescut aripi frumoase, și de ce oare vă distrați? Precis v-a strâns și pe voi „curajul” în norul de fum „acid” care vă dă senzația că plutiți mai sus ca ei tot ținându-vă de duhovnic? Păia dacă de la duhovnic învățați astfel de gLume, atunci e clar cine vă sunt vouă duhovnicii: lupii îmbrăcați în haină de oaie... și vă ninge ei pe voi.

Iartă-mă dacă am înțeles că mă osândești și dumneata, că doar știi că-s paranoic și am impresia că toți mă victimizează și mă urmăresc deși eu v-am repetat mereu: Pe voi vă osândiți și vă urâți-măriți dacă loviți mereu în țepușe și o să vă răniți nu numai piciorul ci și limbuța și apoi o să și orbiți exact ca cei ce s-au adunat la casa lui Lot ca să „cunoască” ei... pe Cel străin!

Hai că te iert că ai nume frumos, și ai zis frumos referindu-te la mine, totuși, pe nedrept, dar nu-i bai. Mă iartă dacă tu defapt mă susțineai... nu pe mine.

Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 09:26:51.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 09:14:59
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Iartă-mă dacă am înțeles că mă osândești și dumneata, că doar știi că-s paranoic și am impresia că toți mă victimizează și mă urmăresc
O micuță corectură: de fapt te victimizezi singur.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 09:35:10
Marilena B
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
O micuță corectură: de fapt te victimizezi singur.
foarte adevarat Dragos...si sincer cred ca cel mai bine este sa sfarsesc in tacere
pe acest forum ca sa ...nu ispitesc sfiinti si mai bine sfintesc nimicul din viata mea..
cat despre interpretarea bibliei ..ai foarte mare dreptate ...depinde de interpretare si mai ales de interpret...
cati interpreti sunt?...
Ma retrag in tacere si ierta fiu inainte...sincer nu am vrut sa va tulbur linistea...

http://www.youtube.com/watch?v=hwQIT...eature=related
Un fel de a spune .....se asterne tacere peste topicuri ...ma voi rezuma la muzica citate...fara a mai invata pe nimeni nimic...daca toti cred ca eu ii invat...ma repet ..vorbeam cu mine...dar cred ca nici acest drept nu il pot avea in acesta lume ...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57