![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Domnilor, vorbiți totuși cu o adolescentă..cu un copil. Nu-i mai dați astfel de sfaturi.. să se bucure de necazuri, că Dumnezeu o iubește dacă suferă (exact asta transmite treaba cu darurile lui Adrian) și în final, să stea pe margine și să privească doar. Ce ..., până și sfinții au ajuns la concluzia asta dupa ce-au intrat în vârsta a doua, când erau mai înțelepți, și după ce și-au trăit copilăria frumos. Și-au dat seama că e efemeră, dar și-au trăit-o și cred că și Soulonfire are dreptul la această efemeritate. Nu puteți sfătui un copil să adopte atitudinea unui pustnic. În loc să dați citate din cărți care oricum nu i se potrivesc mai bine ați sfătui-o cum să scape de timiditate. Last edited by Kronos; 16.08.2011 at 22:07:43. |
|
|
||||
|
||||
|
M-am regasit partial pe mine in istorisirea asta...Dupa o vara petrecuta intre 4 pereti am hotarit pur si simplu sa ies afara,la scrinciob...Chiar daca sunt mai timida cu firea,s-au apropiat alte persoane de mine si ne-am luat e vorba,mi-am facut citeva cunostinte,putine,dar inceputul e bun.Sau iti pui castile in ureche,iar cineva se apropie si intreaba curios"ce muzica asculti?".ori citesti o carte...o sa-ti faci prieteni numaidecit.zimbeste tuturor si bucurate mereu,viata se va schimba spre bine! Doamne ajuta!
Fa-ti timp s-astepti din urma cind mergi cu slabanogi. Fa-ti timppe-un munte,seara,stind singur sa te rogi. Fa-ti timp sda stai cu mama si tatal tau batrini. Fa-ti timp de-o vorba buna si-o coaja pentru ciini. ... Fa-ti timp si-aduna zilnic din toate cite-un pic, Fa-ti timp,caci viata trece,chiar cind nu faci nimic. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 01:16:18 |
|
|