![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu, poate un search pe google rezolva problema.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu despre ce citat este vorba dar dacă tu ești creștină și ai găsit pe cineva pe lungimea ta de undă nu văd care ar fi problema să începi o relație atâta timp cât ea respectă poruncile lui Dumnezeu. Evident că nu poți ști niciodată dacă se va ajunge sau nu la căsătorie dar atâta timp cât știi că ăsta e scopul totul e ok. Încearcă să citești câte ceva despre Taina Cununiei. Danion Vasile avea o carte „Cartea Nunții” dar nu pot să ți-o recomand fiindcă nu am citit-o...oricum dacă te interesezi vei găsi până la urmă ceva care să te lămurească...dar cred că astea sunt soluții temporare...până la urmă va trebui să vorbești cu un duhovnic :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da,ideea este ca persoana la care tin are aceasta convingere.Ca nu este bine sa ai o relatie pana cand nu esti pregatit sa iti intemeiezi o familie.Si in sustinerea acestui argument a venit cu citatul acela.Oricum am inceput sa ma tot framant din cauza a ceea ce a spus.Ma intreb,oare atunci cand doi tineri se indragostesc si se aprinde o anumita pasiune intre ei,dorinta de a te tine de mana,a te imbratisa,saruta...reprezinta un pacat?Stiu ca era un citat"cine se uita la o femeie si o pofteste a preacurvit cu ea in inima lui".Are cineva cunostinte exacte din Biblie in acest sens fara sa fie subiectiv si sa poata sa imi explice mai pe larg?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sunt obiectiv. Iisus ne avertizeaza ca vom fi pedepsiti chiar daca pacatuim ca gandul. Ai grija ca in capitolul respectiv sunt date niste solutii foarte dure pe care din cate stiu o singura persoana in istorie le-a pus in aplicare. Parerea mea: daca pacatuiesti prea mult cu gandul s-ar putea la un moment dat sa treci si la fapte, sa vezi cum este in realitate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca "atractia" inseamna pofta de sex si alte perversiuni sexuale atunci este pacat. Despre pasiune fara relatii intime nu stiu, dar cred ca Iisus se referea la pofte sexuale, ca altfel nu ar fi adulter. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma refeream la dorinta aceea sa ti respectiva persoana de mana,in brate sa o saruti.atat!Multumesc mult ca imi raspundeti.Chiar am ajuns intr-un punct in care imi pun multe intrebari
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parerea mea: Nu cred ca totate intrebarile au raspunsuri placute, frumoase. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai cauta pe aici http://www.ortodoxiatinerilor.ro/, poate gasesti niste raspunsuri.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O nelamurire. | Templier Knight | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 05.03.2012 00:23:55 |
nelamurire | mirela.b | Calugarul | 77 | 22.07.2011 23:49:35 |
Nelamurire !? | ducesa | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 9 | 04.12.2010 12:23:26 |
nelamurire | cristina83 | Generalitati | 2 | 28.10.2007 18:22:40 |
|