![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Citat:
multa iubire Citat:
multa iubire Citat:
nu mai dati vina pe ispititor PENTRU CE TIMPENII FACETI VOI ... ala nu are nici o treaba .... multa iubire Citat:
cei care devin un singur trup CA ASA A VRUT DUMNEZEU nu au socoteli CA NU EXISTA la ei .... intelegi DIFERENTA ? cred ca nu dar eu tot o spun multa iubire Citat:
waw .... ma sperie ispitele enorm .... ha ha ha .... ispita cea mai mare e sa fi in fata lui Dumnezeu CU IPOCRIZIE si sa spui DA il iau cind de fapt HABAR NU AI DACA VETI FI UN SINGUR TRUP .... asadar nu va mai amagiti ca daca sunteti in biserica DUMNEZEU NU STIE CE SUNTETI si cit de potrivit sunteti si CITA CREDINTA AVETI in el .... asadar nu merge multa iubire Citat:
multa iubire Citat:
ca daca tot fac sacrificii macar sa le fac pe cele supreme si sa aduc tot iadul asupra mea multa iubire cei care traiesc in concubinaj sunt la fel de desfranati ca si cei casatoriti din ipocrizie( adica NU cu jumatatea lor)...ca daca nu ar fi asa, nu ar mai dori nici cu gandul alt barbat, alta femeie , deci n-ar fi curvie.. ps asadar voi va puteti amagi cit vreti , eu unu am renuntat sa ma mai lupt cu Dumnezeu multa iubire Last edited by the_Listener; 14.08.2011 at 05:23:25. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 16:08:55 |
| "Acatist pentru adormiti" - se poate? | mirelat | Slujba inmormantarii | 14 | 22.03.2011 19:53:05 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
| cati dintre voi imi vor tine "companie" in iad?! | clujeanul33 | Generalitati | 21 | 14.02.2010 00:33:22 |
|
|