Citat:
În prealabil postat de Madeleine
Nu, nu ma incumet sa discut cu tine; este evidenta rigiditatea si agresivitatea pe care o ai in gandire; o discutie are nevoie de intelegere si flexibilitate, nu dorinta apriga de a-l zdrobi pe celalalt ca sa ai dreptate cu tot dinadinsul.
.
|
daca argumentele mele sunt prea tari pentru tine si nu le poti combate nu e vina mea

si iti doresc aceeasi agresivitate si rigiditate pe care o am eu in gindire .... .lumea ar fi mult mai buna

multa iubire
Citat:
În prealabil postat de Madeleine
Cat despre psihologia copilului, inclusiv a evolutiei conceptiei religioase de-a lungul copilariei si adolescentei, eu as avea calificari, argumente si dovezi concrete dar, asa cum am spus mai inainte, nu cred ca esti un bun partener de discutie.
Interesul meu in aceasta problema este unul major, si nu doresc sa schimb doar vorbe.
|
waw ... calificarile tale cu care te expui nu fac doi lei , daca nu poti aduce argumente pe acest topic .... ca eu sunt sau nu bun partener de discutie ramine de vazut ... insa daca argumentele tale sunt slabe atunci fi convinsa ca voi demonstra asta cu zambetul pe buze .... banuiesc cu ce vei veni , dar ai onoarea .....

interesul meu in aceasta problema este ca omul SA GINDESCA inainte si apoi sa vorbeasca .... si asta pe multi ii doare cind le demonstrez ca nu o fac. intelegi domnisoara sau doamna psiholog?
multa iubire
ps postul tau e ceva de genul '' pot sa demonstrez ca porcul zboara , dar el e de vina ca nu are aripi ''
multa iubire