![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire ps Dumnezeu a facut omul PERFECT , omul il strica pe OMUL PERFECT si mai are si nesimtirea sa spuna ca Dumnezeu a facut asta .... MULTA IUBIRE ps ati inteles ? multa iubire Last edited by the_Listener; 12.08.2011 at 12:52:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cum poti crede ca oamenii vor imita pana la detaliu doar ceea ce a facut Iisus Hristos in existenta Sa pamanteana? Atunci hai sa dam foc masinilor, trenurilor, tuturor agregatelor care nu existau pe vremea lui Iisus si sa-ncepem sa ne deplasam pe magari si sa muncim pamantul cu plugul. Sa zdrobim calculatoarele ca nu ne-ajuta la mantuire. Si tot asa. Ai idee cat de lunga e lista lucrurilor pe care le facem zilnic dar care, dpdv strict biblic, nu ne sunt de folos? Daca am scrie-o pe un sul de hartie am inconjura pamantul cu ea! Stilul tau argumentativ + formula de final imi amintesc de Mircea Radu si a sa emisiune "Din Dragoste": Iubiti-va mult!
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire ps ce confesiune ai ca sa vad de unde sa te apuc multa iubire mi s/a mai spus .... am luat si premiu pe comparatia asta ... multa iubire |
|
|
||||
|
||||
|
Cel mai sigur stim ca Omul a fost creat Om ! Ce a mai ramas din el , Dumnezeu stie cel mai bine , dar dupa manifestari pare-se ca n-a mai ramas mare lucru !
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire |
|
|
||||
|
||||
|
unii dintre noi cred ca stiu TOTUL mai bine chiar decat El.
|
|
|
|||
|
|||
|
12.Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face și el lucrările pe care le fac Eu și mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl. multa iubire |
![]() |
| Tags |
| post, vegan, vegetarian |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
| OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
| De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
| Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|
|