Citat:
În prealabil postat de Madeleine
Esti tanar, intuitiv si inteligent. Intr-adevar, copiilor, mai ales celor mici, nu trebuie sa le "predai", ci sa le povestesti. De asemenea, nu trebuie sa le explici concepte din teologia dogmatica, ci sa ii ajuti sa traiasca sentimente curate, pe baza anumitor texte (alese cu grija) din N.T.
Cel care ii combate pe toti, the Listener (male or female?) manifesta o forma de fanatism rigid, care probabil, il/o ajuta sa treaca peste dificultatile vietii. Din nefericire, cu aceasta atitudine, nu ii poate ajuta pe altii, cel mult, va reusi sa ii indeparteze. Si in orice caz, nu are NICI CEA MAI MICA IDEE despre psihologia copilului, mai ales a copilului mic. Din nefericire, nici studiile din seminar si nici facultatea de teologie nu pregatesc pentru intelegerea persoanei in dezvoltarea ei, astfel incat, daca preotul/profesorul de religie nu are studii (reale, nu formale) de acest fel si nici intuitie si suflet deschis, el poate gresi mult, desi buna sa credinta si intentie sunt fara indoiala, sincere.
Asadar, dragul meu Patrie si credinta, iti urez sa fii mereu intelegator, iubitor, patriot si credincios. Ma bucur mult ca gandesti astfel.
|
sa ma prezint ca sa nu mai ai dubii MALE ....
ADICA MAI NOU adevarul este fanatism ? cu alte cuvinte sa te mint frumos ar fi ok , nu?

hai sa iti explic ... SUNT FOARTE HOTARIT in ceea ce afirm si daca ma poti combate fa-o CU ARGUMENTE ... cit despre mine poti sa zici orice nu ma deranjeaza , dar DACA TE IEI DE COPII discutam altfel ----- intelegi ?
hai sa intram un pic in psihologia copilului , sa vedem cine ce stie .. TE INCUMETI ? hai ca imi place ca ma acuzi ACUM DOVEDESTE ....
astept .... iar daca nu o faci eu zic sa iti ceri scuze public .....

multa iubire
ps scolile sunt pline de copii ŽŽ psihologiti ŽŽ de aia rata drogatilor , alcoolicilor etc etc etc a crescut si am vazut psihologia aplicata de profesori ... asadar REALITATEA TE CONTAZICe .....dar iti astept argumentele .... morrrrr de rassssssssssssssss
multa iubire