![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Pentru osutafaraunu:
Ati vazut postarea mea nr 69 ? |
|
|
|||
|
|||
|
Eu credeam 99 ca ai recunoscut ca vinul cel bun ameteste! Apoi la intrebarea asta nu mi-ai raspuns. De ce ziceau oamenii ca sunt plini de must daca acesta nu ameteste?!? Apoi nicaieri nu se specifica in biblie sa ne ferim de alcool sau de mustul fermentat! Si Adriana a spus ca Dumnezeu interzice sa ucizi si i-ai dat dreptate! Dar nu ai raspuns de ce Dumnezeu ordona uciderea paganilor prin mana evreilor... Este greu sa iesi din indoctrinare cu multa rugaciune ai putea. Eu te compar cu un fan Nostradamus! Adica asa sunt cam majoritatea adventilor! Macar acela si-a omorat fiul ca sa i se implineasca profetia!
The listener despre care nu am o parere prea buna dupa cum se stie a scris aproximativ:ortodocsia sau adevarul (vietii)se cauta si apoi ajungi sa intelegi totul.Dar nu se cauta in secte obscure sau in biserici care au prezis sfarsituri si isi terorizeaza adeptii cu sfarsitul lumii! Nimeni sa nu va amageasca devine dupa parerea ta biserica adevarata! Iar intrebarea pusa de Iisus daca va mai gasi credinta pe pamant isi gaseste raspunsul in biserica adventa care ne-a amagit cel putin o data sau care provine dintr-o minciuna! Last edited by Neaguu; 07.08.2011 at 19:24:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Dacă e vorba de #484, îmi cer scuze, am sărit-o. S-a pierdut prin stufărișul creat de dl. Listener.
Putem mânca orice, nu ne controlează nimeni frigiderul. Nu știu și dacă ne va face bine orice. Nu știu dacă există prăjituri cu rom, eu personal evit prăjiturile din comerț, din câte cunosc în prăjituri se pune esență de rom, esență ce conține doar aroma de rom, nu și băutura cu același nume. Dar posibil să greșesc... Păi cum să zic, pentru mulți adventiști nici nu se pune problema căci nu sunt amatori de fripturi... nemaivorbind de vin. |
|
|
|||
|
|||
|
In realitate ei interzic anumite mancaruri date de Dumnezeu ca sa se arate mai asa zis crestini! Ei sunt plini de must fara sa bea vin! Dar ce sa insemne batjocura asta care o faceau necrestinii fata de cei crestini de ziua rusalilor? Plini de must? Pai eu pot sa rad de cineva sa zic ca e plin de apa?!?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Văd că folosiți exact același tip de ironie grosieră ca și necreștinii de la Rusalii. Așa că nici nu mai e nevoie de demonstrat ceva... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire multa iubire Last edited by the_Listener; 08.08.2011 at 12:53:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Exact tipul omului indoctrinat esti 99. Eu nu rad de tine nu asta e ideea. Eu am zis ca nu poti rade de cineva cand ii spui: esti plin de apa! Poti sa razi de el cand ii spui: esti plin de vin, adica beat! In Fapte "plin de must" arata ca unii din paganii aceia ii vedeau pe crestinii aceia care vorbeau in toate limbile ca si cum ar fi fost beati! Cred ca difeerenta intre must si vin ei nu o aveau . Si considerau rodul vitei must , must care ametea dupa cum vedem si aici. Apropo voi beti must dar aveti o interdictie la el? Puteti bea 2 litri intr-o zi sau doar o cana?
|
|
|
|||
|
|||
|
Credeți ce vreți, totuși pentru mine e greu de crezut ca acei păgâni să nu fi făcut diferența între vin și must. Mai mult, sunt convins că știau câte ceva din viața sfântă a creștinilor. Tocmai de aceea își băteau joc de ei și nevinovata lor băutură.
Citat:
"Și nu vă îmbătați de vin, în care este pierzare, ci vă umpleți de Duhul." (Efes. 5,18) Acel vin pe care păgânii îl numeau în bătaie de joc "must". Căci realitatea era alta: umplerea ucenicilor cu Duh Sfânt! Dar diavolul are pregătită întotdeauna contraofensiva. În cazul Cincizecimii bătaia de joc - umplerea cu [așa-zisul] "must": "Iar alții batjocorindu-i, ziceau că sunt plini de must." (Fapte 2,13) Antiteza umplerea cu Duh Sfânt/umplerea cu vin devine mai evidentă în viața lui Ioan Botezătorul - un model ideal de om sfânt: "căci el va fi mare înaintea Domnului. Nu va bea niciodată vin, nici băutură tare și va fi umplut de Duhul Sfânt încă din pântecele mamei lui. (Luca 1,15) Iată un om nu "mare și tare"/"bărbat" înaintea oamenilor [păcătoși], ci un om mare înaintea lui Dumnezeu care nu bea niciodată vin. Dimpotrivă, e umplut cu Duhul Sfânt. Aveți încumetarea să ziceți "nu-i așa!" cu mâna pe Biblie? Nu există restricție de felul acesta. Singura restricție ține de principiul cumpătării. Un aliment oricât de sănătos ar fi, nu-l poți consuma în mod necumpătat fără a avea consecințe negative asupra organismului. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
| L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
| Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
| Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|
|