![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
geneza 1.29 Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30................... Și a fost așa. asadar amice CEARTA-TE CU DUMNEZEU .... acolo scrie CE i-a dat de mincare si incheierea este ASA A FOST .... tu vrei sa fie altfel ? e ok ... dar nu imi spune ca DUMNEZEU NU A ZIS , ok? eu unu nu imi permit sa il fac pe Dumnezeu mincinos , intelegi ? stim cu totii cine a folosit tehnica asta a indoielii in geneza ca sa o prinda pe eva cind a fost intrebata ŽŽ a zis dumnezeu asa ceva ? ŽŽ .... asadar atentie la diavol .... cit despre pavel iti spun pe scurt animalul e mort , NU ARE viata si nu se misca si INCALCI CE SPUNE PAVEL nu poti compara un animal cu o planta , animalul e mort , planta traieste .... etc etc etc multa iubire ps tu poti sa faci ce vrei, DAR NU IMI SPUNE CA DUMNEZEU a spus ???? multa iubire uite inca un exemplu de ortodox care ar pleca din ortodoxie daca preotul i-ar spune asa ceva .... unii au dinti de lapte , altii dinti maturi de asta pavel a spus -- toate iti sunt ingaduite , dar nu toate de folos..... multa iubire Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 16:42:36. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 18:02:34 |
| L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 23:39:35 |
| Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 16:15:58 |
| Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 09:36:51 |
|
|