![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
e simplu ... CA SA NU AUDA INTREBARILE SI SFATURILE si pretentiile ei si care nu se sfarsesc niciodata pentru ca sa il faca pe ADAM
Dumnezeu ... sa iti facem partener femeia . ce e aia ? Dumnezeu un om ca tine care sa te insoteasca , sa te ajute , etc femeia ... adica cum ? Dumnezeu . adica va avea corp ca al tau , dar un pic diferit . Femeia .. cum adica diferit ? Dumnezeu . pai anumite parti ale organismului o sa fie diferite ca sa fie distincte femeia de ce ? Dumnezeu sa va deosebiti femeia ce culoare va avea ochii ? Dumnezeu caprui femeia EU VREAU verzi Dumnezeu de ce verzi ? femeia . ca am vazut eu copacul acela cu frunze verzi si imi place verdele Dumnezeu . dar ce parere ai de albastru cerului ? femeia .EU VREAU SA FIE INALT Dumnezeu dar .... femeia taci si asculta.ma dumnezeu dar ... femeia de ce nu ma asculti? plinsete in surdina Dumnezeu ... eu incerc .... femeia ... PLINGIND ... ASA va fi si barbatul pe care il faci , ca tine ? dumnezeu .. eu incerc ... femeia ... sunt trista dumnezeu ... dar ce pot .... femeia ..... nu iti pasa , netrebnicule dumnezeu .... dar ce am facut de ma faci netrebnic femeia nu stii ce ai facut ? dumnezeu ... incerc sa .... femeia ... neascultatorule , ingamfatule egoistule dumnezeu dar eu incerc sa inteleg femeia .... aha , eu vorbesc singura netrebnicule dumnezeu , nu , dar ..... femeia .... dumnezeu .... femeia dumnezeu femeia dumnezeu ...... ....... ...... ...... la infinit ...multa iubire |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 15:03:44 |
| Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 06:20:29 |
| Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 09:55:36 |
| Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 09:09:11 |
| Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 14:37:54 |
|
|