Citat:
În prealabil postat de cristina mioara
indraznesc sa deschid un nou topic dar si ultimul..imi pare rau pentru ca eu imi expun punctele de vedere,viata mea si nepriceperile iar altii ma iau in ras si peste picior..astazi este ultima zi cand mai intru pe acest forum...vad ca nu sunt dorita de unii si ca se ia mereu de ceea ce spun....o zi buna!
|
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++
Draga mea suriora Intru Hristos oare nu suntem noi datori sa ducem sarcinile fratilor nostri si sa rabdam multe pentru mIntuirea noastra si a lor, nu ne Invata si patimile lui Hristos cIta dragoste a aratat El pentru noi rabdInd jertfa cruci ca sa arate adevarata si sfInta lui dragoste fata de om care la creat cu Tatal dupa chipul si asemanarea Lui . atunci noi ce vom spune ca ne supara unul si altul ca nu sunt de aceiasi parere cu noi sau ca nu vad lumea prin aceisi ochi ca noi, acestea toate vine de la vrajmasul si cauta sa desbine si sa rupa biserica lui Hristoa , nu desnadajdui si nu ceda si vezi ca el se departeaza .
nu trebuie sa fim slabi si la cea mai mica adiere de vInt sa cadem calea cruci luiHristos nu este usoara cu lumea dar cu Hristos nici nu o simtim si vedem ca a venit vreme plecari ce vom spune la Intrebarea pusa noua de judecatorul cel drept.
Nu spune Hristos Cind pacea veti iubio pururi si va fi dragoste-ntre voi atuncea lumea va cunoaste ca sunteti ucenici mei , sfinti Lui Dumnezeu cIte au rabdat sa ajunga sa prtmeasca cununa MINTUIRI.
S L A V I T sa fie D O M N U L in veacul veacului amin amin amin