![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. daca tu in cunostinta de cauza fiind, pui egalitate intre parintele Lavrentie Sovre (Frasanei) si Valeriu Popa despre care recunosti aici adevarul: Citat:
2. te intrebase cineva daca tu crezi in Mos Craciun si te rog sa raspunzi la intrebarea asta!:-)) 3. se observa cu usurinta diferenta dintre tine si Listener si ca atitudine si ca argumente. Si tie iti da cu minus, crede-ma! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
da am citit mesajul tau si ti-am dat un rapuns pe care tocmai l-ai postat...si ca sa te fac intelegi (CA VAD CA NU AI INTELES NIMIC)...am incercat doar sa intelegi diferenta intre faptul ca Valeriu Popa nu avut un mare duhovnic in spate (explicatia dupa moarte) ...iar "batranelul" a avut si probabil ca mai are pe cineva in spate...acum itelegi ?...dar cum ai ajuns tu la "egalitate" numai tu stii Citat:
apropo mi s-a parut irelevanta comparatia ta intre Ovidiu Bujor (nu vreau sa-l sustin - nu stiu nimic despre el) si japonezul respectiv...dar am vazut pozele ....sunt 2 persoane care provin din 2 civilizatii diferite, 2 ecosisteme diferite...sa nu mai vorbim ca tu nu stii nimic despre respectivul japonez... Citat:
ARGUMETE - ti le repet si iti recomand sa probezi pe propia piele si sa te convingi tu cine are drepate (ai putea doar sa probezi putin aciditatea rosiilor renuntant o perioada la ele - e cel mai simplu si cel mai practic - referitor la ACIDITATE - s-ar putea sa fii surprinsa - si nu trebuie sa faci nici o analiza)..apropo ca stiu ca ai un bebelus:"Rosiile au un nivel ridicat de aciditate care poate cauza deranjamente stomacale sau chiar eruptii cutanate pe gura si/sau funduletul bebelusului." Acum asta sustin eu : Rosiile au o evolutie foarte mare in reactiile de enzimale (fermentatie)....atat de mari incat duc la putrefactie - putrefactie care se transmite in tot sistemul organismului. Acum referitor la LICOPEN (care este anticancerigen) - poti manca o tona de rosii si nu ai sa ai beneficii ....doar extractul de LICOPEN (adica fara putrefactiile din organism) - te ajuta in combaterea cancerului. Uite surse bune de LICOPEN care care nu te afecteaza negativ: pepene verde, papaya, caise si grapefruit roz. Acum SOLANINA din rosii am mai discutat-o - se stie clar ca este TOXICA, dar tin sa adaug ca SOLANINA - este un catalizator invers in organism. Acum aciditatea si starea de disconfort pe care le creeaza rosia, nu are rost sa le mai discutam...aciditatea ridicata duce la stari de oboseala (somn agitat), boli de ficat sau rinichi. Doamne ajuta! Last edited by ovidiu b.; 30.07.2011 at 15:10:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 15:29:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
si rosiile NECOAPTE sau mai putin coapte , tari si nu de culoare intensa rosie sunt ACIDE .... asadar iara NU FACI DIFERENTE si NU GINDESTI ce scrii ( informatia ta ) .... mai incearca si alte argumente ca am rabdare multa iubire ps rosia ESTE UN COMPLEX de substante chimice naturale CARE LUCREAZA IN SINERGIE .... daca scoti DOAR UN ELEMENT si il analizezi NU STII NIMIC DESPRE PRODUS , DESPRE PROPORTIA ALTOR ELEMENTE DIN EL etc etc etc ..... de asta NICIODATA natura nu poate fi facuta in laborator si nici patentata ..... multa iubire ps tu faci confuzii intre fermentatie si putrefactie ..... DOAR PRODUSELE ANIMALE INTRA IN PUTREFACTIE .... vegetalele intra in fermentatie SI SE ELIMINA .......ŽŽŽasadar nu o sa fi niciodata constipat de la legume .... dar de la carne lapte brinza oua si peste DA .... stii de ce ? ha ha ha multa iubire Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 15:49:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A ti se PUTREZI trupul(STADIU FFF AVANSAT DE PUTREFACTIE) la CATEVA ORE dupa ce ai decedat, nu inseamna ca NU AI AVUT un mare duhovnic in spate, ci inseamna ca ai lucrat cu DIAVOLUL! Daca nu ma crezi, intreaba orice mare duhovnic aflat acum in viata! Sau tie ti se pare ca moastele sfintilor care miros a MIR ( si desigur N-AU INTRAT IN PUTREFACTIE NICI DUPA SUTE DE ANI), sunt o pura intamplare?:-))) Citat:
Citat:
Sa fii tu sanatos cate rosii ( sanatoase, din gradina )mananca copilul meu si e SANATOS TUN! Nimic din ce ai spus n-a facut vreodata! Last edited by Melissa; 30.07.2011 at 15:45:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Mergi inainte cu ele...nu te obliga nimeni sa renunti la ele...dar testeaza tu cea care poate trage o conclzie...el saracul mananca ce iii dai...nu ai de unde sti cum e fara rosii...asa ca te rog sa sa nu afirmi ceva ce nu stii ...PROBEAZA si ai sa-ti schimbi parerea |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire ps maninci muraturi facute in casa ? zahar ? gemuri de casa ? , vinete puse la congelator ? etc etc etc ... asa traditional de iarna cum fac romanii ? multa iubire |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
macar de as ajunge sa traiesc si eu cat dansa, care cu dintr-astea a trait, si sa am la 80 de ani aceeasi vigoare, spirit vesel si optimist si pofta de viata cum are dansa, Dumnezeu sa-i dea sanatate.
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire ps ce cantitati maninca bunica ta VARA din alimentele pe care le face gem? multa iubire |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 15:03:44 |
| Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 06:20:29 |
| Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 09:55:36 |
| Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 09:09:11 |
| Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 14:37:54 |
|
|