![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sa mai adaugam si alte detalii, nu doar cele legate de tinuta, mai ales ca probabil maria32 a hotarat deja cu ce se imbraca.
Ma gandeam ca ar fi important ca inainte sa iesiti din casa, atunci cand vin nuntasii si mirele, sa ia mireasa, ar fi bine sa spuneti cu toti rugaciunea "Tatal nostru", aducandu-le aminte nuntasilor ca intai de toate mergeti sa luati binecuvantarea si asta e cea mai importanta. Aici e nevoie de multa diplomatie, ba chiar ii poti pregati dinainte spunandu-le ca vrei sa-i rogi sa spuneti impreuna rugaciunea, inainte de a pleca la drum. Apoi cauta sa socializezi cu toti invitatii, la masa festiva sa le multumesti pentru prezenta si sa le transmiti bucuria ta. Comunicand mult cu acestia vei reusi sa tii lucrurile sub control. Tatalui tau incearca sa-i mai atragi atentia inainte de eveniment sa incerce sa fie mai ponderat in toate, pentru ca asta te-ar face mai fericita... ca ai nevoie de sprijinul lui si ca il apreciezi foarte mult pentru tot efortul de a face pregatirile de nunta. Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
nu stiu cat voi reusi sa-i fac sa imi asculte rugamintea, dar mi-am propus sa-mi petrec saptamana de dinaintea cununiei in post si rugaciune, macar eu... si sotul evident... cat despre tinuta... eu inca nu am hotarat, caci una e sa decizi si alta e sa-ti si poti implini hotararea. depinde si de oferta de pe piata, si de posibilitatile financiare. si e atat de greu sa gasesti in ziua de astazi o rochita eleganta dar sobra, fara farafastacuri si brizbrize, fara strasuri si margele. iar varianta de a o face pe comanda e costisitoare.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ii anunti dinainte ca asa ti-au spus preotii la biserica inainte sa iesi din casa sa spuneti impreuna rugaciunea. Cand aud ca e de la preot rostire se vor conforma. Asa ca muzica mai incet si vorbarie mai putina, macar pentru un moment. Indiferent de moda eu pledez pentru rochiile albe, indiferent de starea miresei, o crestina o data se casatoreste, nu; si in plus de asta pentru sotul tau tu vei ramane o fecioara. Sotului tau cu ce i-ar place sa te vada imbracata la nunta voastra?! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
mmmm.... viitorul sot nu prea agreeaza ideea de mireasa traditionala si invoca motivul varstei. eu am 34 el aproape 40 de ani.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Azzuurra subscriu |
|
|
|||
|
|||
|
Intre magazinul Unirea si Universitate, pe aceeasi parte, se gasesc printre cele mai ieftine rochii de mireasa. Adica una mai deosebita e 10MIL.
Mergi pe partea dreapta, de la Unirea spre Universitate si ai sa vezi un magazin pe o straduta cu rochii in vitrina. (in Bucuresti,, ma refer) Citat:
Bucura-te de nunta voastra si sa fie deosebita, ca o data va casatoriti, si de iesit la restaurant imbracati frumos mai aveti timp. Daca citeste cineva, spune ca pentru noi numai asta conteaza. :D P.S. Gabi Firea are "o anumita varsta", si sotul ei la fel, si un baietel si casatorita a doua oara.....dar si-a facut nunta asa cum si-a dorit. Si a avut rochie alba(superba) si buchet colorat. Adica eu pledez pentru alb sau ivoire. Last edited by Azzuurra; 29.07.2011 at 00:02:37. |
|
|
||||
|
||||
|
Subscriu pentru alb-fildes . Daca insa Mariei ii plac tonurile reci, atunci mai bine mov lavanda foarte deschis decat acel bleu sau un gri perlat.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cat despre exemplul lui Gabi Firea, regret dar mie mi se pare deplasata o femeie in conditia ei sa se mai faca mireasa. Sper sa nu supar pe nimeni, e doar parerea mea.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Npc. "daca am sa spun ca printesa pentru viitorul meu sot sunt si voi fi mereu"Tocmai din cauza asta am pus in ghilimele "o data in viata". Eu consider ca toate fetele sunt si merita sa fie niste printese. :D Nici nu ma gandeam sa-ti cumperi rochie de mireasa ca sa impresionezi lumea. Atunci imi retrag albul, si raman la ivoire. :D Orice nuanta vei alege,( e ceva stupid, avand in vedere ca trebuie sa promovam simplitatea) fa-ti rochia speciala, si nu zic sa-ti pui nu stiu ce paiete, dar sa fie ceva care stii ca ti-ai ales pentru nunta ta. E bine si verde. :) Dar n-as renunta la buchet. Pentru ca imi place obiceiul si sa ai tu ceva in plus, fiind mireasa. Si daca te simti implinita cu alegerile tale, atunci e perfect. .........Fiecare are dreptu' la o parere. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Draga maria32, hai sa discutam si despre celelalte ritualuri de nunta.
De exemplu, eu nu inteleg semnificatia de a rupe turta miresei, deasupra capului. Mi se pare o superstitie si nu-i gasesc explicatie. O cheltuiala in plus. Sau schimbarea voalului de mireasa cu un batic, dupa servirea tortului...???... Din punctul meu de vedere, mi l-as da singura jos, atunci cand ajung la local sau l-as purta pe cap toata seara, pentru ca rugaciunea mi-e primita doar cu capul acoperit. Punerea in piept a florilor pentru nuntasi. Ce simbolizeaza? Ca-i pregatesti pe toti de nunta, ca-i faci mai frumosi sau ce? Nu-mi prea place nici traditia asta, de a-i intepeta pe toti cu acul, atarnandu-le o floricica de plastic, probabil pe care o vor pastra ca sa-si aduca aminte de eveniment sau nu stiu , spuneti voi. Si lista poate continua: galeata cu apa in care se pun bani, tot timpul se gaseste cineva care sa ti-o scoata in cale; furatul miresei si rascumpararea de catre mire, spargerea paharelor dupa ce mirii au baut sampania, la intrarea in local, semn ca ei si-au spart necazurile... toate acestea mi se par - pierdere de vreme. Ce parere aveti? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 19:25:22 |
| nunta crestina | catalinabalhui | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:02:08 |
| nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 12:55:29 |
| nunta | rizeab | Nunta | 1 | 23.09.2007 16:19:11 |