Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2011, 14:48:19
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Nu am uitat nimic. Cunosc versetele postate de tine si le consider edificatoare. Primul pasaj este un verset profetic vorbeste despre INVIERE (trecerea de la moarte la viata). Al doilea pasaj este foarte limpede si vorbeste despre invierea din ziua de apoi (când morții vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și cei ce vor auzi vor învia).

Nu te poticni in timpul verbelor. Profetiile viitoare sunt rostite, de multe ori, folosin prezentul sau chiar trecutul (ex: Isaia 53 vorbeste despre Domnul Iisus de parca s-ar fi intrupat si jertfit inainte de anul 700 inainte de Hristos).

Mihai, tu esti student la teologie. Poate ne spui ceva despre invierea din ziua de apoi, despre care ne vorbeste Mantuitorul in Sfanta Scriptura. Sau despre asteptata inviere a mortilor despre care se vorbeste in Crez.
mai citeste odata versetele, poate te prinzi. Hristos este destul de clar, nu lasa loc de interpretari.
daca vrei sa afli ceva despre invierea din ziua de apoi cauta pozitia oficiala BOR in legatura cu aceste subiect. Aceeasi pozitie o am si eu.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" cristiboss56 Din Vechiul Testament 55 08.08.2013 14:11:31
Care sunt "gaurile" stiintei? Bast-et Teologie si Stiinta 28 19.09.2010 10:30:28
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR mihailt Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2009 00:19:20
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " cristiboss56 Generalitati 22 15.02.2009 23:49:08