Citat:
În prealabil postat de Azzuurra
Merci. Si sunt de acord, dar pentru cineva deja casatorit.
Dar eu nu sunt. Adica una e sa fii casatorita, sa nu fii stiut cum trebuie sa fie casnicia si ai un sot obisnuit(care a avut realatii....), evident, tot ceea ce e mai sus e bine sa respecti.
Dat fiind ca eu nu sunt casatorita, sa presupunem ca ajung sa cunosc un baiat obinuit. Ma gandesc ca este de datoria mea sa-i spun cum ar trebui sa fie nunta. Si el bineinteles(majoritatea) ca ar zice in niciun caz, cum de 2 ori pe saptamana, in perioada sarcinii nu, sa facem mai mult de 2 copii si daca nu abstinenta? Eu, nefiind casatorita, ar trebui sa-i spun ca-mi pare rau si sa plec.
Si cel feciorelnic pleaca el de langa mine.
Dar sa zicem ca te casatoresti cu unul feciorelnic, vrea sa tina nunta curata, dar se mai intampla sa vrea uneori mai mult. Atunci se aplica iar ce este mentionat mai sus, dar macar ai plecat la drum avand amandoi acelasi scop.
Deci, cred ca raman necasatorita. :D Oricum, se rezolva toate intr-un fel, dar ca asta e dilema.
|
Eu zic sa vezi daca poti sa-ti faci rost de un prieten crestin pe urma vezi tu daca mai e loc de toate mofturile..
Eu personal am senzatia ca o sa-ti fie cam dificil.. :)
Vezi poate iei in considerare mai degraba optiunea calugariei ca parca parca e ceva mai aproape de aspiratiile tale decat casatoria.
Eventual cauta unul care vrea sa se calugareasca dar parca parca mai aproape ii este casatoria.