Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2007, 00:49:42
mirelat
Guest

Implicit

ptr monahul: poate nu stiti ce inseamna off-topic, ca e in engleza. vrea sa spuna ca pe topic trebuie scrise numai mesaje care au de-a face cu subiectul/titlul, care in cazul de fata este referitor la plecarea din lumea aceasta a PF Teoctist, nicidecum la ce fel de Patriarh este nevoie sa-i succeada. sper sa nu va suparati ptr. clarificare si sa mai treceti pe-aici. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 05.08.2007, 22:51:01
mirelat
Guest

Implicit

Astazi cand am fost la biserica m-a impresionat f. tare unul din baietii care canta la strana (eu le zic "baieti" ca sunt f. tineri, dar ei sunt teologi...) deci acest baiat a venit azi in tinuta de doliu, cu pantaloni si camasa neagra si cu barba nerasa, exact ca acum cateva luni, cand a murit tatal sau. Fiindca a ajuns ceva mai tarziu s-a dus chiar el in altar si a dat pomelnicul parintelui ca sa-l citeasca, si cum l-a citit imediat am observat ca pe pomelnic acest baiat l-a trecut si pe PF Teoctist, fie-i tarana usoara! Acest baiat deci a tinut doliu dupa Patriarhul nostru ca si dupa tatal sau... mai rar asa calitate sufleteasca, nu-i asa?!
Reply With Quote
Vechi 06.08.2007, 13:53:58
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Astazi cand am fost la biserica m-a impresionat f. tare unul din baietii care canta la strana (eu le zic "baieti" ca sunt f. tineri, dar ei sunt teologi...) deci acest baiat a venit azi in tinuta de doliu, cu pantaloni si camasa neagra si cu barba nerasa, exact ca acum cateva luni, cand a murit tatal sau. Fiindca a ajuns ceva mai tarziu s-a dus chiar el in altar si a dat pomelnicul parintelui ca sa-l citeasca, si cum l-a citit imediat am observat ca pe pomelnic acest baiat l-a trecut si pe PF Teoctist, fie-i tarana usoara! Acest baiat deci a tinut doliu dupa Patriarhul nostru ca si dupa tatal sau... mai rar asa calitate sufleteasca, nu-i asa?!
Asa ar trebui sa ne comportam toti. Cinste lui!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
Ion Lucian ne-a parasit ! cristiboss56 Generalitati 2 01.04.2012 21:07:58
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11
Dumnezeule de ce m-ai parasit? pisi Generalitati 7 13.05.2008 23:27:33
Am strans comori in aceasta lume Ioan_Ciobota Generalitati 1 20.04.2008 14:52:59