![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil ca "celui ce face rau" nu-i convine treaba asta, si daca nu poate sa ma "faca" pe fata, ma loveste cu propriile mele arme (mandrie, desnadejde, manie,etc) sau poate nu-i convine nici lui Dumnezeu ceva din purtarea mea si il lasa pe cel rau sa ma pedepseasca. Cum i-am mai spus si dlui Mihnea, boala nu vine intotdeauna de la cel rau, ci si ca pedeapsa de la Dumnezeu, si daca omul afectat nu se "indreapta" in fata Lui, nici eu nu-l pot ajuta (asa cum nu ma poate ajuta nicipe mine altcineva) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cred ca stii si tu capitolele unde stai prost in fatza lui Dumnzeu doar ca eviti sa sa iei o decizie radicala, tocmai decizia de care ai nevoie si probabil singura care te-ar putea scoate din problemele in care te zbati.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gandeste-te ca numai Sf. Parinti se luptau cu diavolul dar si dintre aceea, doar cei mai puternici. Mult mai cuminte este gandul la Dumnezeu si rugaciunea cat de mica. Boala poate vine de obicei ca sa deschida ochii crestinului ca exista Dumnezeu, el sa-si aduca aminte de El, pentru ca de obicei omul leneveste asa cum am mai citit pe-aici pe undeva, mai sus. Poate veni intr-adevar si ca urmare a pacatului, dar e mai bine sa nu judecam.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|