![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
"Tu te gandesti la oameni, iar Dumnezeu se gandeste la tine" Lev Tolstoi, "Despre Dumnezeu si om " din jurnalul ultimilor ani , pg.183, o carte care nu trebuie ratata, mai ales pt. faptul ca Gabriel Liicenu spunea despre Tolstoi ca este singurul om care si-a castigat dreptul de a scrie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cararera Imparatiei - Parintele Arsenie Boca
Tinerii, Familia si copiii crescuti in lanturi - Parintele Arsenie Boca (recomandabila celor casatoriti dar si tinerilor necasatoriti) Ridicara casatoriei la rang de taina - Parintele Arsenie Boca (recomandabila celor casatoriti) Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie Parintele Paisie mi-a spus - ed. "Evanghelismos" Buc. 2006 (foarte placuta, pilde din viata parintelui - de mare ajutor) |
|
|
||||
|
||||
|
momentan citesc a thousand sons de Graham Mcneill.nu oi fii eu acum in rand cu lumea aici,citind carti teologice,desi imi face cu ochiul o carte de Petre Tutea din biblioteca,dar imi place universul warhammer 40000 si chapterul(de fapt legiunea,dar nu va plictisesc cu detalii sf) e interesant si cu un destin tragic la urma.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citesc cu plăcere A DOUA NAȘTERE-Iubire înțelepciune adevăr de Omraam Mikhael Aivanov
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe scurt, cu mintea de acum judec lucrurile în felul acesta: este o mare risipă pe toate planurile, dar în primul rând din punct de vedere duhovnicesc, fiindcă este o cale ce îndepărtează omul de la calea mântuirii. Creștinii ortodocși nu au ce împrumuta de la budhism, nici de la yoghini, nici de la esoterică în general. Dimpotrivă, cel ce se lasă furat de acestea, se pune - fără să vrea și chiar fără a-și da seama - în slujba tatălui minciunii, al iluziei, al morții sufletești. Deci, dragi forumiști, nu dați bani pe orice fel de carte, nu pierdeți timpul cu tot felul de lecturi rătăcitoare, ci hrăniți-vă cu tot ce vă oferă sfânta Ortodoxie, comoară ce o aveți lânga voi. A trăi într-o țară ortodoxă este un mare privilegiu, dar în același timp și o mare responsabilitate, ca să nu mai vorbim de multele încercări, ispite de tot felul și din toate părțile. Deci: Omraam Mikhaël Aivanhov = maestru într-ale esotericii. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ati citit... | timeea89 | Generalitati | 11 | 23.01.2015 11:36:59 |
| Ne-a citit la morti! | bitaionela | Vrajitoria | 21 | 20.06.2011 21:24:41 |
| Merită citit ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 20 | 26.04.2010 10:07:36 |
| Ce carti de misiologie-sectologie ati citit? | Mirean | Secte si culte | 22 | 14.04.2009 12:56:42 |
| Daca a citit cineva | truthtostone | Generalitati | 0 | 22.11.2008 13:23:27 |
|
|