![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca harul asta a lui Hristos doar noi ortodocsii il simtim..
|
|
|||
|
|||
![]()
intr-adevar nu e ceva sanatos la sincretismul crestin ortodox - altceva... va spune Guru.inc si Danut7..
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu cred la fel. Tot ce are nevoie un Crestin Ortodox e in Ortodoxie, har si exemple in Sfintii bine placuti si indrazneti catre Domnul!
|
|
||||
|
||||
![]()
În prealabil postat de Florin-Ionut
![]() Cred că te-a influențat Rudolf Steiner. Din cîte știu, el a făcut propaganda sincretismului budisto-creștin. Poate ne explici cum se împacă ideea de reîncarnare cu "este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata". Evrei 9, 27 "O dată să moară", scrie suficient de clar. Judecata Lui Hristos e una, fatidica lege a samsarei sau cum s-o numi în budism e cu totul altceva.
|
|||
|
|||
![]()
florinule, esti suta la suta yoghin! nu inteleg totusi de ce urmaresti sa insufli pe acest site invataturile yoghine!?
|
|
|||
|
|||
![]()
ma refeream la florin.oltean
|
|
|||
|
|||
![]()
eu cunosc destul de bine invataturile yoghine, am practicat yoga destui ani ca sa ma conving de multe, am trecut prin multe si am inteles multe..florinule, nu stiu de ce faci ceea ce faci pe acest site, unde noi, oamenii, suntem interesati de ortodoxie si de Dumnezeu cel viu, dar ar fi frumos daca ai lasa-o mai moale cu yoga..sau mai bine fi sincer si raspunde-mi, ce urmaresti prin asta? multumesc si imi cer scuze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreau sa impartasesc nimic legat de yoga. a trecut. dar s-ar parea ca florin are destul de multe de spus, insa se oculteaza..cred ca asa ii place, ori poate este el cel de la MISA. cu siguranta este, chiar daca nu o recunoaste. totusi nu vreau sa ranesc pe nimeni, nici sa fiu rea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratele Florin Oltean nu cred ca est yoghin sau ca face parte din MISA.
Dansul scrie aci despre un budismo-hinduism,un budism influentat de hinduism,cum chiar fratia sa zice. Cat despre MISA,MISA a fost exclusa din Federatia internationala de yoga si din Alianta europeana de yoga.