Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.07.2011, 01:37:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Macar de le-ar asculta cu totii. Nu sunt asa de „obligatorii” precum par.
Sigur ca sunt. Pentru cei care chiar cauta mantuirea.
Nu si regula cu abstinenta absoluta de la alcool.

Citat:
Nu am auzit de o masura disciplinara aplicata unuia care bea cate un pahar de vin ci doar in cazul betiei.
Daca s-a ajuns la unii si vinul de la "impartasanie" sa fie schimbat cu must, eu cred ca e o problema.
Ori sunt la ei peste masura de multi betivi si incearca sa nu-i starneasca ori s-a exagerat pe undeva, nu credeti?

Citat:
Se spune ca cine are credinta adevarata aceasta se va reflecta intr-o viata de sfintire.
Usor de zis, mai greu ca un om sa-si evalueze viata lui, cu atat mai putin pe a altora.

Citat:
Iar o viata sfanta presupune excluderea bauturilor alcoolice din meniu.
Mai sus se presupunea doar excluderea betiei, nu a consumului.
Asa rapid se schimba regulile la dvs.?

Citat:
Zeciuiala-i binecuvantata.
In Vechiul Testament.
Nu reiese nicaieri din Sf. Scriptura ca ar fi si o binecuvantare asematoare pentru zeciuiala in Legea Noua.

Citat:
Daca n-ar fi ea ar trebui sa punem taxe pe prestari-servicii.
Pai asa cred ca ar iesi credinciosii mai ieftin. Dar si adunarea mai saraca.
De asta cred ca se prefera zeciuiala.

Citat:
Daca o biserica va practica zeciuiala va avea suficienti bani pentru toate lucrarile ei.
Sigur ca da, e mai usor sa-ti pui nadejdea intr-o taxa decat in darnicia enoriasilor, fie ei cat de "sfintiti", cu abstinenta absoluta de la alcool cu tot.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38