![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Asive pentru ca in Biblie se vorbeste despre avion, despre masini, despre tancuri , avioane de lupta , televizor , bomba nucleara si altele... Despre unele din acestea chiar din sec VII inainte de Hristos.
|
|
|
|||
|
|||
|
Si despre unicorni, discriminare pe fata si ursi trimisi de profeti sa omoare copii care radeau de ei
Da-mi mie citat unde zice de televizor si bomba nucleara, de "pasarile cu cioc de fier care scuipa foc" stiu si mai stiu ca e de fapt un simbol nu o descriere
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Apocalipsa 11:9
Și oameni din orice norod, din orice seminție, de orice limbă și de orice neam vor sta trei zile și jumătate și vor privi trupurile lor moarte și nu vor da voie ca trupurile lor moarte să fie puse în mormânt. Mi se pare mai mult sa decrie un NDE. Nu vad niciun televizor acolo
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce inteleg eu e ca 3 zile jumate toti o sa ne uitam la trupurile noastre moarte si o sa fim ai dracu si neigienici si n-o sa vrem sa ne bage in pamant
|
|||
|
|||
|
timp de trei zile oameni de pe tot globul vor privi la trupul celor doi prooroci ai lui Dumnezeu.. spune-mi mie cum vor privi la trupul lor cei din extramitatile celelalte ale pamantului?cum a stiut apostolul ca ii vor vedea si aceia?
|
|
|