Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2011, 22:48:15
cristi.prahova cristi.prahova is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de citystar Vezi mesajul
inaintarea in varsta nu rezolva problemele trecutului

am un frate de 43 de ani, le fel necasatorit si singur. si nu e timid, e mult mai indraznet decat mine. Toate
Persoana in cauza era de religie ebraica.
Citystar,timiditatea nu e principalul motiv pt care baietii sunt refuzati de fete.Fetele pot trece peste partea cu timiditatea,insa nu pot trece sau pot trece foarte greu peste partea cu aspectul fizic.Daca unei fete nu ii place cum arati,poti sa ai alte o suta de calitati,ca oricum nu vrea sa fie cu tine.
Din ce am vazut eu,majoritatea baietilor care se plangeau ca nu au succes la fete,dpdv fizic aratau de la mediocru in jos.Poti sa dai o mie de acatiste si sa aprinzi zece mii de lumanari;daca nu iti rezolvi singur problemele,atunci nimeni,dar absolut nimeni nu iti va sari in ajutor sa-ti rezolve problemele.
Doar te vor minti:Biserica iti va spune ca esti un pacatos si trebuie sa faci nu stiu ce ca sa ti se ierte pacatele."Laicii"iti vor spune ca ai avut probleme in copilarie,ca esti timid si ca din aceasta cauza nu te place nicio fata.Ei iti spun asta ca sa te faca sa dai banii pe cartile lor de dezvoltare personala.Niciodata nu o sa-ti spuna adevarul.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 22:53:59
Adriana Cluj
Guest

Implicit Ei,ei

Citat:
În prealabil postat de cristi.prahova Vezi mesajul
Citystar,timiditatea nu e principalul motiv pt care baietii sunt refuzati de fete.Fetele pot trece peste partea cu timiditatea,insa nu pot trece sau pot trece foarte greu peste partea cu aspectul fizic.Daca unei fete nu ii place cum arati,poti sa ai alte o suta de calitati,ca oricum nu vrea sa fie cu tine.
Din ce am vazut eu,majoritatea baietilor care se plangeau ca nu au succes la fete,dpdv fizic aratau de la mediocru in jos.Poti sa dai o mie de acatiste si sa aprinzi zece mii de lumanari;daca nu iti rezolvi singur problemele,atunci nimeni,dar absolut nimeni nu iti va sari in ajutor sa-ti rezolve problemele.
Doar te vor minti:Biserica iti va spune ca esti un pacatos si trebuie sa faci nu stiu ce ca sa ti se ierte pacatele."Laicii"iti vor spune ca ai avut probleme in copilarie,ca esti timid si ca din aceasta cauza nu te place nicio fata.Ei iti spun asta ca sa te faca sa dai banii pe cartile lor de dezvoltare personala.Niciodata nu o sa-ti spuna adevarul.
ce faci???? O bata la un car de oale sparte?
Citystar: mare atentie la "prieteni".

Vorbeste si cu Sanduu, eventual prin mesaj privat. El a invins!
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 22:57:34
Junior Member

Implicit ce fac?

Doamna,baietii astia au probleme reale!
Sandu,de ce spuneti ca a invins?
Si-a facut sau nu o prietena?
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 23:05:25
Adriana Cluj
Guest

Implicit Asa este

Citat:
Doamna,baietii astia au probleme reale!
Iar tu ii dai de inteles ca se lupta cu morile de vant, ca nu are nici o sansa sa le dea de capat... nici intr-un fel. Asta da incurajare sau sustinere.
Dimpotriva, are toate sansele sa-si faca viata asa cum doreste, cu ajutorul oamenilor si a lui Dumnezeu.
Da, Sandu a invins, citeste-i postarile de la inceput si pana la sfarsit. Crezi ca doar gasirea unei prietene era problema? Nicidecum. Priveste in profunzime, nu reduce totul la relatiile barbat-femeie.

Last edited by Adriana Cluj; 03.07.2011 at 23:07:29.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 23:12:18
Junior Member

Implicit

Eu nu am facut decat sa respect subiectul topicului.Si nu,nu ii descurajez ci incerc sa le spun cum ar putea sa-si rezolve problemele,acuma cat sunt inca tineri.Dvs nu va dati seama ca trebuie sa-si intemeieze si ei o familie,sa aiba copii,sa fie si ei fericiti? Credeti ca singuratatea le va face bine?
Daca pe moment se simt ok,ce or sa se faca atunci cand vor avea 35 de ani si tot singuri se vor afla?
Cu cat inaintezi in varsta,cu atat e mai greu sa-ti gasesti perechea.In plus,e demonstrat stiintific ca e bine sa dai nastere la copii,atunci cand esti tanar si sanatos.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 23:35:19
korinna korinna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.06.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Eu nu am facut decat sa respect subiectul topicului.Si nu,nu ii descurajez ci incerc sa le spun cum ar putea sa-si rezolve problemele,acuma cat sunt inca tineri.Dvs nu va dati seama ca trebuie sa-si intemeieze si ei o familie,sa aiba copii,sa fie si ei fericiti? Credeti ca singuratatea le va face bine?
Daca pe moment se simt ok,ce or sa se faca atunci cand vor avea 35 de ani si tot singuri se vor afla?
Cu cat inaintezi in varsta,cu atat e mai greu sa-ti gasesti perechea.In plus,e demonstrat stiintific ca e bine sa dai nastere la copii,atunci cand esti tanar si sanatos.
Cristi, sper sa nu ma pripesc, dar parca observ o umbra de pesimism in postarile tale, ai un pic ma multa credinta, orice este posibil la "Cel ce a facut Cerul si pamantul"... credinta muta muntii, .... poti sa-i zici muntelui astuia muta-te mai incolo si el incepe sa se mute... asta e credinta...

crede... pur si simplu crede ca Dumnezeu iti poate oferi orice, orice iti doresti (care sa fie si spre mantuire), pentru ca El este Ziditorul... dar Dumnezeu ne mai incearca si rabdarea si credinta inainte sa ne dea ceva....
"vreti fara jertfa, vreti fara suferinta?"...

despre ce singuratate vorbesti? profesorul de religie ne spunea ca omul se simte singur pentru ca a uitat de Dumnezeu, de comuniunea cu El... "cautati mai intai Imparatia Cerurilor si toate celealte vi se vor adauga voua"... ce tine de noi sa facem noi, insa nu le vom avea pe toate fara Dumnezeu, sau le vom avea dar nu vom fi fericiti, adica nu ai sa fii singur de capul tau, ai sa fii singur in doi, pentru ca scopul tau cand te-ai insurat a fost doar alungarea singuratatii si ca tre sa intri in randul lumii, nu mantuirea, sau dragostea si jertfa pentru sot/sotie... o sa apara neintelegeri, nepotriviri si pac divort si iar te trezesti singur, de ce, pentru ca lipseste Dumnezeu si dragostea jertfelnica intre cei doi.... am vorbit cam mult... Dumnezeu sa ne ierte pe toti!
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 23:41:04
Junior Member

Implicit

Eu am venit cu niste sfaturi concrete pt baieti.Sandu are 25 de ani,iar Citystar are 31.Nu crezi ca e momentul sa actioneze cumva pt a le fi mai bine?
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 23:18:44
Sanduu's Avatar
Sanduu Sanduu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2011
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Sanduu
Implicit

Citat:
Sa-mi spun si eu parerea, cred ca da aspectul fizic conteaza in general, orisicine ar vrea sa aiba alaturea o persoana frumoasa la chip cu care sa-i placa sa vorbeasca si sa-si petreaca timpul, nu conteaza daca esti baiat s-au fata te bucura prezenta unei persoana simpatice in preajma. Cred ca daca te rogi cu adevarat, Dumnezeu te indruma si intilnesti persoana potrivita care poate si ea/el se confrunta cu aceleasi probleme ca si tine. In privinta ajutorului lui Dumnezeu nici nu se pune problema. Fiind barbat si vrind tare sa-ti intemeezi o familie trebuie sa actionezi sa cauti asa cred ca e normal. La final voi transcrie citeva cuvinte ale Sfintului Ioan Gura de Aur: Exista ceva mai frumos decit stelele cerului? un trup mai alb ca al lor nu poti gasi, ochi mai stralucitori nu-mi poti arata. Cind Dumnezeu a zidit stelele , ingerii le-au admirat plini de uimire . Si noi acum le admiram , insa nu atit de mult ,asa cum o faceam cind le-am vazut prima oara . Aceasta este obisnuinta. Micoreaza uimirea, si prin urmare admiratia si atractia. Ginditi-va cit de valabil este acest lucru in cazul femeii. Iar daca se intimpla sa o afle si o boala toate au pierit. Iata de ce de la femeie trebuie sa cerem bunatate, cumpatare, responsabilitate si sinceritate . Acestea sint insusirile frumusetii sufletesti. Frumusete trupeasca sa nu cerem . Nu-i vezi pe atitia si atitiacare si-au luat femei frumoase , cum si-au distrus vietile in chip jalnic ? Si nu-i vezi pe altii , care fara sa aiba femei frumoase au trait foarte fericiti?

Last edited by Sanduu; 03.07.2011 at 23:25:37.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 23:24:38
Junior Member

Implicit

Da,trebuie sa te rogi neincetat la Dumnezeu pana iti scoate o fata in cale,pe care s-o iubesti si care sa te iubeasca.Totusi,nu trebuie sa stai cu mana in san si sa astepti sa-ti cada din cer acea fata.Ca si fizic,e bine sa alergi,sa faci sport,sa mergi pe bicicleta cat mai mult,sa mananci sanatos si cumpatat etc.Dpdv al personalitatii,e bine sa ai cultura generala,sa ai simtul umorului,sa ai incredere in tine.In acest fel nu vei mai avea probleme in a-ti gasi perechea potrivita.:)
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 23:25:15
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Sandu-le am impresia ca de acuma noi ar trebui sa cerem sfaturi desprte singuratate de la tine si nicidecum sa le dam.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cand unul din parinti ramane singur Carine Generalitati 15 27.08.2011 18:52:52
SF.Maslu cu un singur preot? anisoara Generalitati 10 12.07.2011 02:39:11
O singura turma si un singur pastor! Templier Knight Despre Sfanta Scriptura 4 16.02.2011 12:10:51
Isus cu un singur ''i'' Templier Knight Generalitati 63 12.12.2010 14:20:27
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL LapetiteMoc Maslul 0 05.05.2009 14:51:14