![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Felicitari Soniei!
Si ca o completare la ce scris mai sus...cand stii ca de cel putin 10 ani se copie la bac si e un examen foarte usor in care faci xerox din carti sau de la colegii mai buni pt ce sa inveti? Asta a fost socul...faptul ca profesorii au fost severi si nu au dat voie sa se copie. Cat despre dificultatea subiectelor ma gandesc ca dc invatai cat de cat macar nota de trecere aveau nu 1,25....
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am uitat sa te felicit pentru reusita, Sonia ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Oricum, multa bafta! ![]() P.S.: m-am uitat pe varianta de la romana, era usor sa iei 5-6, asta in conditiile in care atunci cand ti se cere o drama nu scrii despre 'Morometii' sau 'Ion'. M-am uitat si pe varianta de la mate M1, si, de asemeni, se putea lua 5 fara prea mult efort daca aveai acele minime notiuni de algebra, geometrie analitica si analiza bine puse la punct. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La 23 de licee din tara, nu a promovat niciun elev! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 03:18:41 |
| Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 20:37:25 |
| POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 20:17:40 |
|
|