![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
False in acceptiunea cui? A Bor? Hehe, complet irelevant pentru noi. Singura autoritate lasata de Isus si demonstrata istoric este Biserica Catolica, punct, singura care poate declara adevarat sau fals un fenomen religios. Asa ca mai lasati-ne cu pareri personale ca pentru noi nu reprezinta nimic. Sunteti deviati de la adevar, v-ati rupt de Biserica lasata de Cristos, ok, treaba voastra, dar nu indoctrinati pe altii ca nu ne-am nascut ieri. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu in general scriu pentru ortodocsii care citesc, pentru ca daca vreau sa discut cu catolici intru pe forumul catolic, cum am facut cu mult timp inainte. Dar de fiecare data cand scriu ceva despre catolicism apare un grup care incepe sa atace. Nu vrea sa va convinga nimeni, pentru ca scrie ca cei care sunt alesi pentru a face parte din Biserica pricep de prima data, nu trebuie sa le spui de zece ori. De aceea le-a spus Iisus ucenicilor ca acolo unde nu vor sa-i asculte sa plece, iar despre eretici scrie in Biblie ca dupa intaia si a doua mustrare sa te departezi. De ce nu scrie sa incerci sa-l convingi? Pentru ca nu se poate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
aici e sectiunea Biserica Romano-Catolica a forumului... daca nu iti convine modul in care se desfasoara discutia poti sa te retragi... nu te-a pus nimeni sa postezi aici... dar daca nu mai ai argumente sau te simti jenat de raspunsurile primite sa nu recurgi la astfel de tertipuri josnice si murdare... unde nu e adevar pur acolo apare si jena, incomoditate, nesiguranta, neliniste...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Asadar gurule, am avut bunavointa sa vorbesc cu tine cand altii te luau peste picior, cam cum s-a intamplat si cu Adriana. Prietene, in virtutea nick-ului ales de tine (guru inseamna un fel de atotstiutor) simti imboldul de a acuza ceva despre care habar nu ai? Ti-am cerut eu parerea? Citeste unde ai vazut tu in mesajul lui Tuty argumentatii si adevaruri? Ai citit regulamentul inainte de a intra pe forum? Ce scrie la ultimul punct? Dar in titlul forului ce scrie? Scrie cumva forumul cultelor din Romania? Vad ca nu ti-ai declarat religia si din cate am inteles e ceva neclar. De ce unii care nu stiu despre ce vorbesc se trezesc sa invete si sa dea sfaturi despre ce nu cunosc?
In al doilea rand, mesajul era adresat adminului, nu impotriva lui Tuty. Pentru ca daca observai sunt in dezacord cu adminul, care dupa parerea mea incurajeaza unele atitudini agresive si credinta ortodoxa e undeva pe la urma. Oare cum de forumul acesta atrage ca un magnet tot felul de persoane, unele neavand nicio treaba cu ortodoxia? |
|
|
|||
|
|||
|
Insa, as dori sa va exprimati explicit, domnule Catalin: sunteti de acord cu aceste metode, pe care, altfel, le denuntati ca fiind "papistase"?
http://www.ortodoxia.md/stiri/32-exp...iarhului-nicon Si mai sunt si altele....nu am timp, deocamdata. |
|
|