Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2011, 12:33:06
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Si eu consider utila o astfel de trusa. (Termenul romanesc este cel mai potrivit in acest caz. Kit este altceva totusi.).
Numai cine nu a trecut prin astfel de probleme nu stie ce inseamna sa nu stii si sa mai si trebuiasaca sa alergi pentru fiecare lucrusor in parte cand nici nu ai timp.
Nici acum nu stiu unde se gasesc de cumparat lucruri bisericesti ortodoxe: catui, candela, etc. Magazine de obiecte bisericesti ortodoxe nu stiu existe nici in tara.
Nu stiu ce este toiagul, dar banuiesc eu ca ar fi o lumanare mai groasa (poate "stalpul"? Se spune citirea stalpilor mi se pare si se pun niste lumanari mari la capetele sicriului. Nu mai stiu, am avut norocul sa mai stie altii in jurul meu si sa ma sfatuiasca/ajute.

La fel ar fi utile si truse pentru alte ocazii: botez, nunta.
M-am lovit de curand ca nasa si am inebunit alergand si nici nu stii ce anume iti trebuie, ca fiecare spune altceva.
Deci de ex. pentru botez: cele necesare in biserica: lumanare, fasa, panza, marturii, poate chiar sticlute mai mici cu ulei etc.
Si la astea si o carticica in care sa poti citi ce ai de facut.

N-am aflat inca unde pot gasi in tara material pentru vesminte bisericesti, ca sa facem pentru copiii care ajuta preotul la slujbe. Si cat ar costa...

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Slujba de inmormantare cu "mort" viu Marius22 Generalitati 20 12.03.2010 18:17:45