![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca cea mai importanta intrebare ar fi unde te simti mai aproape de Dumnezeu. Sfantul Arsenie Boca zicea ca oriunde am merge, nicaieri nu va fi la fel de bine ca in Romania. Facultati renumite avem si noi, si chiar se invata. In Canada si SUA banii se dau mai usor dar eu zic ca trebuie sa iubesti ceea ce faci, sa o faci ca pentru Dumnezeu. Daca eu as fi in locul tau m-as intoarce. Dar cel mai bine e sa vorbesti cu duhovnicul tau si ce iti spune sa faci ascultare.
|
|
|
|||
|
|||
|
citeste articolul de mai jos ,postat de mirelat mai demult
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...6&postcount=60 si continuarea http://www.crestinortodox.ro/forum/s...7&postcount=61 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ca popor nu mai avem principii sau valori, suntem cat se poate de dezbinati si probabil ca niciun strain nu ne uraste pe noi ca romani decat ne uram noi intre noi.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum vreo 10 zile la o sedinta de la Univ. o doamna de la UNESCO imi spusese ca ma va pune in legatura cu o doamna care a infiintat o asociatie "Amitie roumaine". Doamna s-a tinut de cuvant. Dupa doua zile m-a sunat sa-mi dea nr. de telefon al romancei ca sa putem colabora. Plina de elan o sun , ma prezint, ii spun de unde am numarul dumneaei, iar replica vine scurt si taios: "Si ce vrei, cucoana, de la mine?" In Franta am prieteni francezi si greci, desi cunosc destui romani. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
am vazut si pe forum persoane care fac diferente de calitate intre moldoveni,ardeleni,munteni!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa-i vedeti pe grecii din diaspora ce frumos se ajuta intre ei, cum se zbat unii pentru altii... Sunt admirabili! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar e ca intr-o familie unde sotia zice ca sotul si copilul sunt groaznici, sotul zice ca sotia si copilul sunt groaznici si copilul zice ca mama si tata sunt groaznici. Deci, care e groaznic si de ce? Last edited by Melissa; 18.06.2011 at 16:35:02. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| canon, sfatuiti-ma, va rog... | tibimarin | Intrebari utilizatori | 21 | 16.03.2012 23:13:02 |
| Ce ma sfatuiti? | Darkanian | Generalitati | 8 | 26.07.2010 21:31:06 |
| sfatuiti-ne va rugam | anamaria90 | Generalitati | 7 | 30.10.2008 14:10:40 |
| vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|
|