![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai intalnit oameni ca cel de mai sus care sustinea cu tarie ca nu exista nici un sistem solar , alte stele sau galaxii ...
Oricum nu am rabdarea necesara sa ii demonstrez omului din pestera ca totusi tot ceea ce se vede acolo sus este real si chiar in scurt timp vom ajunge acolo ... E adevarat ca nu am putut merge pana acum decat pana pe luna si doar roboti am trimis pe marte , dar acum ca am descoperit antimateria vom fi capabili sa construim nave destul de rapide care sa calatoreasca spre alte sisteme solare ... Caci daca stiu eu bine mai intai s-a descoperit petrolul si abia apoi s-a facut motorul cu ardere interna , sau gresesc ??? |
Tags |
creatie, geneza, universul |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Cum a aparut diavolul in Univers? | mariamargareta | Secte si culte | 100 | 19.01.2011 18:46:15 |
Univers ORTODOX | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 21.01.2010 20:17:46 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|