![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
*singurul exemplu cu tarile nordice,mi-a fost oferit de un prieten,care a plecat la studii in Finlanda si-mi spunea ca moare de foame,ca nu poate gasi job nici sa spele cu mopul intr-un fast-food. Acum on topic,referitor la Ilinca:nu inteleg ce fel de situatie e aceasta in care pleci cu parintii,nu exista planuri sau macar planuri de rezerva?parintii nu ajuta?toate aceste compromisuri le faci pt a te putea duce la scoala acolo?mai precis,care a fost telul emigrarii?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
nu am plecat cu parintii si oricum ei ma pot ajuta, dar putin. scopul emigrarii este in principal profesional.
am mai spus, nu vreau sa dezvalui alte detalii. d.p.d.v. organizatoric, chiar m-am ocupat de tot ceea ce tinea de puterea mea, de asta nu are rost sa detaliez aici. sunt intr-o situatie care tine STRICT (majusculele nu sunt intamplatoare) de vointa lui Dumnezeu. eu aici am scris, pt a dezbate latura asta a problemei care nu mai tine de mine, ci de ceea ce vrea sa faca El cu mine. asta este latura asupra careia eu nu am niciun control, care imi creeaza adesea stari de disperare, de descurajare. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
eu intre timp, o sa-mi fac datoria de a incerca in fiecare sa-mi imbunatatesc situatia aici. daca nu si nu, atunci nu e locul meu aici. dar pana voi afla asta voi lasa sa mai treaca un an aproape. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mult curaj si incredere in continuare. Sa avem credinta tare. |
|
|
||||
|
||||
|
... daca nu si nu, atunci nu e locul meu aici. dar pana voi afla asta voi lasa sa mai treaca un an aproape.[/quote]
Eu nu as zice sa hotarasti tu....cat sa treaca...iarasi incerci sa hotarasti tu...lasa-L pe DOMNUL!
|
|||
|
|||
|
acum ceva timp, am citit undeva o vorba de-a parintelui Arsenie Boca "Daca suferiti, macar sa nu suferiti degeaba". Incerc sa invat ceva din experientele astea.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Bine a spus parintele Arsenie Boca...dar sensul la care s-a referit sfintia sa era ...spiritual ,nu material...in sensul sa dobandim cunoastere duhovniceasca! De aceea ceea ce vrea Dumnezeu cu noi este intotdeauna mai bun decat ceea ce vrem noi pentru noi...de ce spunem la Tatal nostru..."Faca-se voia Ta...(si nu a mea?)!!!
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=qAgsz...eature=related Psalmul 50 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
din nou, multumiri tuturor celor care mi-au scris aici si in privat. cred ca acum este clar ca nu am nevoie de sfaturi practice de genul "depune cv-uri colo si colo etc" "fa aia " pt ca oricum m-am ocupat de toate aspectele astea. de restul se ocupa Dumnezeu. prin incurajarile voastre, eu caut sa ma fortific si sa-mi sporeasca credinta in Dumnezeu si increderea ca El are grija de mine. ca de asta am scris pe forumul de la crestinortodox, altfel scriam pe forumul de la revista "lumea femeilor" Last edited by ilinca20; 12.06.2011 at 15:53:36. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Confuzie, frica, deznadejde, lene etc. | AGabriela | Generalitati | 8 | 22.12.2011 00:10:09 |
| cum sa scap de deznadejde | Mtcrysty17 | Generalitati | 27 | 05.11.2011 01:26:56 |
| Disperare... | thudor | Generalitati | 89 | 01.11.2008 02:14:28 |
|
|