![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Subscriu! Tocmai ceva în genul ăsta voiam să scriu și eu! Sunt persoane ca Diana din cauza cărora lumea zice "tinerii din ziua de azi nu mai au pic de educație". Mă distrează că tot ei sunt cei revoltați. Ăia mai needucați și mai cu mintea creață se apucă să se bată cu pumnu'n piept! Vai de ei... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu sunt creștină! Și nu te-am atacat deloc, ți-am spus doar să nu uiți de bunul-simț, e ceva elementar, ce ține de cei șapte ani de-acasă! Din păcate nu voi avea ocazia să știu cum te vei simți tu când vei fi o "pensionară împuțită". Dar pentru că lucrez în domeniul educației, am să mă ocup de copiii ăștia, să nu ajungă așa ca tine, fără niciun pic de respect față de cei mai în vârstă! Mie, ca și cadru didactic, mi-ar fi rușine să mă întâlnesc cu un fost învățăcel și să constat că a ajuns în halul în care ești tu!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Una e ce faci și alta ce crezi" ... "nu e bine să fii ipocrit". Te cam contrazici singură! Prin faptul că am spus că nu ai educație, nu te-am atacat, am făcut o constatare, am tras o concluzie din felul în care vorbești despre niște oameni care merită respectul tău (nu doar în fapt, ci și în gând) și care poate au mai multe merite ca tine! E bine să spui lucrurile "pe față", dar fă-o cu tact, diplomație și calm. Nu cu expresii ireverențioase ca "vă băgați în seamă aiurea". Așa ai vorbit, așa ți s-a răspuns! Asta e :) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
| Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 16:20:48 |
| un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 05.01.2010 23:18:22 |
| La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 15:49:41 |
| Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 16.09.2008 23:03:08 |
|
|