![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si crezi ca e bine sa-ti sacrifici viata si nervii pentru ceea ce vor altii sa faci? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
deci nu iti pot expune clar situatia. mie imi place f mult aici. din pacate lipsa banilor si alte probleme pe care le-am avut, mi-au facut viata un calvar. |
|
|
|||
|
|||
|
azi dimineata am vrut sa citesc un acatistul sfantului Nectarie, care mie imi place mult.
apoi in minte mi-a venit gandul ca pot eu citi de 20 de ori pana maine ca tot nu se rezolva nimic. si l-am lasat deoparte, m-am apucat sa citesc presa pe net. am intrat intr-o stare negativa si apatica din care nu mai iesi. toti mi-ati scris incurajari foarte argumentate, eu le-am citit pe toate si le recitesc. de acasa, multe persoane ma incurajeaza. dar parca imi trec pe langa urechi. parca sunt la maraton si am cazut. aud de pe margine incurajari, dar eu nu ma mai pot ridica. senzatia asta o am de o luna si ceva. o sa ma apuc sa fac curatenie apoi sa fac niste teme pe care trebuie sa le realizez. trebuie sa ma trezesc si sa continui. trebuie sa ma gandesc la parintii mei sa nu cheltuie bani aiurea cu mine aici. trebuie sa ma mobilizez si sa-mi recapat increderea in Dumnezeu. fratilor, scriu astea pt mine, ca adesea nu stiu ce sa mai fac! |
|
|
|||
|
|||
|
am fost la 2 interviuri pt un serviciu pe care mi l-as fi dorit f mult. era ideal pt situatia in care sunt eu acum.
desi ma consider persoana potrivita, nu am fost aleasa. sperasem atat de mult si de ieri de cand am primit raspunsul ngativ, nu am mancat si am dormit f putin. stiu ca nu trebuia sa-mi pun multe sperante in posibilitatea astea, dar am sperat si nu s-a realizat nimic. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
deci exista o denumire pt o astfel de stare. oricum cand ma duc la slujba duminica ma simt bine toata ziua apoi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ilinca, in orice in orice durere am fi, in orice necaz ..
Rugaciune catre Nascatoarea de Dumnezeu Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, primitoarea strainilor si ajutatoarea saracilor, bucuria celor mahniti, acoperitoarea celor necajiti, vezi nevoia mea, vezi necazul meu; ajuta-ma ca pe o neputincioasa, hraneste-ma ca pe o straina. Necazul meu il stii, dezleaga-l precum vrei, ca nu am alt ajutor in afara de tine, nici alta folositoare grabnica, nici alta mangaietoare buna in afara de tine, Maica lui Dumnezeu, ca sa ma pazesti si sa ma acoperi in vecii vecilor. Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
adesea imi spun "Doamne, iarta-ma ca deznadajduiesc cand tu imi trimiti incercarile astea". ma apuca remuscarile ca in loc sa-l multumesc Bunului Dumnezeu ca suntem sanatosi, ma razvratesc si ma gandesc ca de ce nu am bani si posibilitati sa-mi duc munca la indeplinire. apoi vin facturile sau diverse cheltuieli si ma apuca iar deznadejdea.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Confuzie, frica, deznadejde, lene etc. | AGabriela | Generalitati | 8 | 22.12.2011 00:10:09 |
| cum sa scap de deznadejde | Mtcrysty17 | Generalitati | 27 | 05.11.2011 01:26:56 |
| Disperare... | thudor | Generalitati | 89 | 01.11.2008 02:14:28 |
|
|