Citat:
În prealabil postat de Golbi_
Sa presupunem ca exista acea pilda. Ce-o sa faci? Te apuci si dai de mancare porumbeilor? Eu iti dau un singur exemplu. Langa serviciul meu e un bloc mai modern, cu geam pe casa scarilor pe toata inaltimea de 10 etaje. ABSOLUT TOT acel geam e plin de gainatz de porumbei. Si locatarii nu se sinchisesc sa puna o plasa de porumbei sus, unde se pot adaposti porumbeii.
Nu-ti face tu griji ca porumbeii din orase au mai mult de mancare decat ne putem imagina.
Daca voi considerati ca orice mic amanunt cotidian are indicatii in Biblie si ca trebuie luat ad literam tot ce scrie acolo atunci da, dati de mancare porumbeilor la ferestre.
|
Pai eu m-am cam obisniut cu ordinea valorilor inversata la mama mea...Din pacate...
Pe mine ma lasa cu lunile la bunica, in schimb in privinta pisoiului abia poate sa stea o saptamana fara el. De cand a venit la mine, abia ce a ajuns pe aeroport si a inceput sa-mi povesteasca despre el. Si aproape in orice discutie trebuie sa-l aminteasca. Nu stiu daca se vede legatura dintre subiect si ce am spus acum...