![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nădăjduiesc că nu te vei supăra pe mine. Sper că ai înțeles că nu am făcut asta de dragul de a te întrista, sau de a mă simți eu bine. Iertare pentru îndrăzneală. Doamne ajută! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ar fi fost ultimul lucru pe care mi l-as fi putut dori sa aduc batjocura aceluiasi Dumnezeu caruia Ii aduc slava...! Nu pot batjocori pe Cel Care Il pretuiesc cel mai mult pe Dumnezeul meu in Treime slabit. In conseciinta nu doresc sa-L supar nici pe El nici pe dvs. Iertare!
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
cum sa nu te apuce disperarea cand nu gasesti de munca nici ca vanzatoare?> asta desi vb limba locala si stiu bine si engleza, fiind o zona turistica. imi motiveaza ca nu am experienta. experienta ca sa aranjez genti in vitrina? cum sa nu te apuce nervii si deznadejdea?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Chiar daca nu ai experienta spune-le ca esti buna la calcule,ai spirit de observatie si o buna memorie(a preturilor);si nu uita ca la interviu sa-ti lasi deznadejdea acasa,chiar daca nu ai experienta uneori conteaza f mult ATITUDINEA! Succes! P.S.=ce inseamna"nici macar ca vanzatoare"?vanzatorii sunt cele mai joase spete ale ocupatiilor umane???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
problema este ca aici strainii sunt a 2, a 3, a 10 optiune si daca nu ai un pic de noroc (da, stiu, am mentionat norocul, nu e bine dar nu ma pot abtine) nu faci nimic! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Este bine ca la interviu sa aduci vb despre experienta ta anterioara,macar asa pot sa-si faca o idee ca de fapt cunosti mai multe. In fine,daca"acolo"asa stau lucrurile cu strainii,atunci motivele pot fi cu totul altele decat asa-zisa lipsa de experienta.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Confuzie, frica, deznadejde, lene etc. | AGabriela | Generalitati | 8 | 21.12.2011 23:10:09 |
| cum sa scap de deznadejde | Mtcrysty17 | Generalitati | 27 | 05.11.2011 00:26:56 |
| Disperare... | thudor | Generalitati | 89 | 01.11.2008 01:14:28 |
|
|